test
Varhaiskasvatuksen lyhytaikaisen sijaisuudet - Kauhavan kaupunki

Kauhavan kaupungin varhaiskasvatuksessa on tarvetta eripituisiin lastenhoitajan ja varhaiskasvatuksen opettajan sijaisuuksiin. Sijaisuudet voivat olla Kauhavan, Evijärven tai Lappajärven varhaiskasvatuksen yksiköissä. Mahdollisiin haastatteluihin kutsutaan sijaistarpeen ilmetessä.

Kelpoisuusehdot määräytyvät työtehtävän mukaan, palkkaus KVTES tai OVTES mukainen. Työaika joko osa-aikainen tai kokoaikainen 38,25h/vko.

Lastenhoitajan tehtävään kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla.

Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus) tai lastentarhanopettajan koulutus.

Hakemuksiin pyydetään liittämään kelpoisuuden osoittavat todistukset.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johanna Kärkkäinen sähköpostitse: johanna.karkkainen(at)kauhava.fi

Lisätietoja

Kauhavan kaupunki, Sivistysosasto, Varhaiskasvatus

.


Osoite: Härmäntie 18, 62300 Härmä

Sinulle suositellut työpaikat