test
Varhaiskasvatuksen lyhytaikaiset sijaiset - Tervolan kunta

Varhaiskasvatuksen lyhytaikaiset sijaiset

Varhaiskasvatus on siirtynyt sähköisen rekrytoinnin käyttöön sijaisten rekrytoinnissa. Mikäli olet kiinnostunut sijaisuuksistamme täytäthän hakemuksesi sijaisrekisteriimme. Tarvitsemme sijaisia varhaiskasvatuksessa seuraaviin tehtäviin: lastenhoitaja, perhepäivähoitaja ja varhaiskasvatuksen opettaja.

Tervolan kunnan varhaiskasvatusyksiköt ovat Lapinniemen päiväkoti, Kirkonkylän ryhmäperhepäiväkoti sekä Louen ryhmäperhepäiväkoti. Työ on päivätyötä sekä kaksi- ja kolmivuorotyötä, yksiköiden tarpeiden mukaan. Ilmoita missä työyksikössä olet käytettävissä. Tervolan kunta on savuton työpaikka.

Lyhytaikaisissa sijaisuuksissa edellytämme vähintään 18 vuoden ikää sekä alalle soveltuvaa koulutusta, alan opintoja tai aiempaa kokemusta. Pidempien sijaisuuksien kelpoisuusvaatimukset määräytyvät sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 680/2005 mukaan. Yli kolme kuukautta kestäviin sijaisuuksiin tulee toimittaa itsestään rikosrekisteritaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Haastatteluun kutsuttaessa tarkistamme tarvittavat todistukset.

Sijaisrekisteriin ilmoittaudut täyttämällä sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi 31.12.2021 klo 12.00 mennessä. Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Lisätietoja

http://www.tervola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vt. varhaiskasvatusjohtaja Marika Passlin puh. 040 518 4791 tai marika.passlin@tervola.fi.

Lisätietoja

Sivistysosasto

Tervola on kunta Kemijoen varressa. Tervolan vahvuuksiin kuuluvat mukavan asumisen laatu, runsaat vapaa-ajan mahdollisuudet ja kunnan toimivat palvelut. Meillä vietetään vireää, mutta leppoisaa maalaiselämää kolmen kaupungin keskipisteessä.


Osoite: Päiväkodintie 10, 95300 Tervola
Tervolan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat