Varhaiskasvatuksen lyhytaikaiset sijaisuudet - Kauhavan kaupunki

Meillä on tarjolla eripituisia sijaisuuksia päiväkodeissa lastentarhanopettajille ja lastenhoitajille. Sijaisilta toivomme lastentarhanopettajan tai lastenhoitajan kelpoisuutta. Myös muodollisesti epäpätevät hakijat voidaan ottaa huomioon sijaisuuksia täytettäessä. Sijaisilta edellytetään 18 vuoden ikää ja soveltuvuutta alalle. Eduksi luetaan aikaisempi työkokemus lasten parissa sekä alalle soveltuva muu koulutus.

Ilmoittaudu sijaiseksi täyttämällä hakemus. Jos et ole aikaisemmin kirjautunut kuntarekryyn, ohjelma pyytää sinua ensin rekisteröitymään. Sen jälkeen pääset kirjautumaan ja täyttämään hakemuksen. Hakemusta tulee päivittää, mikäli tiedoissasi tulee muutoksia. Työnhakijaan ollaan myöhemmin yhteydessä haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistetaan työ- ja tutkintotodistukset. Hakijan on haastattelun yhteydessä myös esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen voimassaoleva rikostaustaote.

Päiväkotien johtajat ja varhaiskasvatuksen palveluohjaajat voivat tarjota tämän jälkeen sijaisuuksia puhelimitse.

Lisätietoja

http://www.kauhava.fi

Tutustu työnantajaan

Vs. varhaiskasvatusjohtaja Johanna Kärkkäinen p. 050 5054 277

Kauhavan kaupunki, Sivistysosasto, Varhaiskasvatus
Osoite: Härmäntie 18, 62300 Härmä

Kauhava - yhteistyöllä turvattuun tulevaisuuteen

Kauhava on vireästi kehittyvä, maaseutumainen Etelä-Pohjanmaan pohjoisosan hallinnollinen ja kaupallinen keskus. Kaupunki on tunnettu vahvasta yrittäjyydestä sekä hyvästä työllisyystilanteesta. Kaupunki tarjoaa asukkailleen viihtyisän ja luonnonläheisen asumis- ja elinympäristön.