Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen lyhytaikaiset sijaisuudet - Nousiaisten kunta

Nousiaisten kunnan varhaiskasvatuksen toiminta-ajatuksena on tarjota perheille tarpeita vastaavat turvalliset ja laadukkaat varhaiskasvatuspalvelut perhepäivähoidossa, päiväkodeissa ja erityispäivähoidossa. Varhaiskasvatuksessa painotetaan lapsuuden ainutkertaisuutta. Lapsella on oikeus hyvään elämään, turvattuun kasvuun ja kehitykseen yksilöllisyyttä kunnioittaen.

Haemme Nousiaisten kunnassa työntekijöitä varhaiskasvatuksen lyhytaikaisiin sijaisuuksiin - arvostamme innostunutta työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Myös alalle opiskelevat ja muutoin alasta kiinnostuneet voivat ilmoittautua sijaiseksi. Valitun tulee esittää ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote jos sijaisuus kestää vähintään 3 kuukautta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTESin mukaisesti.

Ilmoittaudu sijaisrekisteriimme täyttämällä hakemus "Hae työpaikkaa" -linkin kautta. Otamme yhteyttä mahdollisen haastattelun sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme työ- ja tutkintotodistukset.

Päiväkodeistamme:

Päiväkoti Nuppula sijaitsee osoitteessa Maskuntie 26. Päiväkoti Nuppulassa toimii neljä ryhmää, joista yksi on vuorohoitoryhmä. Nuppula on avoinna klo 6.15 - 17.00. Vuorohoitoa järjestetään klo 17 - 6.15 välillä.

Puolen hehtaarin päiväkoti sijaitsee osoitteessa Vahdontie 26. Päiväkodissa toimii kolme ryhmää, Päiväkoti on avoinna klo 6.15 - 17.00.

Päiväkoti Vappula sijaitsee osoitteessa Oikotie 5. Vappulan päiväkodissa toimii kaksi ryhmää. Päiväkoti on auki 6.15 - 17.00.

Kaikki päiväkotimme toimivat myös perhepäivähoidon varahoitopaikkoina.

Tervetuloa mukaan tiimiimme!

Lisätietoja

http://www.nousiainen.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatusjohtaja Minna Halonen, minna.halonen(at)nousiainen.fi, puh. 044 435 5201 tai päiväkodin johtaja Anne Laiho, anne.laiho(at)nousiainen.fi, puh. 044 435 5245

Lisätietoja

Nousiaisten kunta, Sivistysosasto, Varhaiskasvatus

Nousiainen on 4 700 asukkaan kunta Turun seudulla. Nousiainen sijaitsee valtatien 8 varrella vain 15 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta. Keskeisen sijainnin ja hyvien liikenneyhteyksien lisäksi kuntalaiset arvostavat luonnonläheistä ja väljää asumista. Nousiainen on vanhaa asutusaluetta ja alueella on pitkä historia. Tänä päivänä Nousiainen tarjoaa laadukkaat ja toimivat peruspalvelut kaikenikäisille asukkaille. Arjen sujuvuutta arvostavat erityisesti lapsiperheet: joustava päivähoito, hyvä perusopetus ja laadukas lukio sekä monipuoliset harrastusmahdollisuudet houkuttelevat tänne uusia asukkaita. Kunnan asukkaista selvästi keskimääräistä suurempi osa onkin lapsia ja nuoria. Nousiaisten kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Moisiontie 19, 21270 Nousiainen

Sinulle suositellut työpaikat