Varhaiskasvatuksen lyhytaikaiset sijaisuudet - Kärsämäen kunta

Haemme henkilöitä varhaiskasvatuksen lyhytaikaisiin sijaisuuksiin sekä määräaikaisiin työsuhteisiin.
Haemme varhaiskasvatuksen opettajia, lastenhoitajia, ryhmäavustajia ja perhepäivähoitajia varhaiskasvatuksen eri yksiköihin. Satukontissa lisäksi ruokapalvelutyöntekijän sijaisuudet.
Sijaisrekisteriin ilmoittaudut täyttämällä sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.
Sijaisuuksia täytettäessä käytämme sähköistä kutsupalvelua, jolloin voit saada työtarjouksen keikkakalenteriisi tai tekstiviestipalvelun avulla. Esimies tai muu rekrytoija voi tarjota sijaisuutta myös puhelimitse.
Lyhytaikaisissa tehtävissä edellytetään vähintään 18 vuoden ikää sekä alalle soveltuvaa koulutusta tai alan opintoja tai aiempaa kokemusta. Kaikkien yli kolmen kuukauden sijaisten tulee toimittaa rikosrekisteritaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.
Haastatteluun kutsuttaessa tarkistamme tarvittavat todistukset.

Lisätietoja

http://www.karsamaki.fi

Tutustu työnantajaan

varhaiskasvatuspäällikkö Riikka Sarjanoja 0444456831
varhaiskasvatuksen ohjaaja Helinä Niskala 0405777618

Kärsämäen kunta, Sivistystoimi, Lastentalo Kuusipiha
Osoite: Aittatie 7, 86710 Kärsämäki

Kärsämäen varhaiskasvatuksesta: Päiväkoti Lastentalo Kuusipiha sijaitsee osoitteessa Aittatie 7. Päiväkodissa toimii kolme ryhmää, joista yksi on vuorohoitoryhmä. Päiväkoti on avoinna lasten hoidon tarpeen mukaisesti. Satukontti sijaitsee osoitteessa Pomojentie 3. Satukontissa toimii saman katon alla kolme ryhmäperhepäiväkotia. Satukontti on auki ma-pe 6.30 - 17.00. Rekola sijaitsee osoitteessa Frosteruksenkatu 25. Rekolassa tarjotaan esiopetuksen täydentävää varhaiskasvatusta ja se on auki esiopetuspäivinä 6.30-17.00 Tervetuloa mukaan joukkoomme!

Kärsämäen kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat