test
Varhaiskasvatuksen lyhytaikaiset sijaisuudet - Vaasan kaupunki

Haemme varhaiskasvatuksen opettajan, varhaiskasvatuksen lastenhoitajan, ryhmäperhepäivähoitajan, avustajan ja päiväkotityöntekijän tehtäviin sijaisia. Sijaisuudet ovat eri mittaisia ja ne ovat eri puolilla Vaasan kaupunkia.

Sijaisuuksien kesto vaihtelee yhdestä päivästä muutamaan viikkoon ja tarve sijaisille on ympäri vuoden.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät ao. toimien annettujen asetusten mukaisesti. Huomioimme myös alan opiskelijat ja työkokemusta omaavat, sekä alalle soveltuvat ja siitä kiinnostuneet henkilöt.

Haastattelun yhteydessä pyydämme esittämään lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukaisen rikosrekisteriotteen, joka ei saa olla 6kk vanhempi.

Arvostamme joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, sensitiivisyyttä lasten kanssa toimiessa, kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa sekä yhteistyötaitoja lasten, työyhteisön ja perheiden hyvinvoinnin tueksi.


Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuksen sijaisrekrytointi
Sari Höglund 040 7162240 / sari.hoglund@vaasa.fi
Sari Häggblom 040 8097968 / sari.haggblom@vaasa.fi

Lisätietoja

Vaasan kaupunki, Sivistystoimi, Kasvatus- ja opetusvirasto, Varhaiskasvatus

Vaasa on kaunis, historiallinen kaupunki, josta löytyy jokaiselle jotakin. Lännen kultarannikolla on paljon työpaikkoja, lukuisia opiskelumahdollisuuksia ja monipuolista harrastustoimintaa. Kauniita maisemia, kulttuuria ja energiaa. Kansainvälisessä, aidosti kahdella kielellä toimivassa kaupungissa on 67 000 asukasta. Joka viides vastaantulija on korkeakouluopiskelija. Vaasa on seutuineen Suomen menestyvimpiä alueita, jossa on mahdollisuuksia vaikka mihin. Tule Vaasaan, Suomen energisimpään kaupunkiin!

Vaasan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat