Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen lyhytaikaset sijaisuudet - Kauhavan kaupunki

Kauhavan kaupungin varhaiskasvatuksessa on tarvetta eripituisiin lastenhoitajan ja varhaiskasvatuksen opettajan sijaisuuksiin. Sijaisuudet voivat olla Kauhavan tai Evijärven varhaiskasvatuksen yksiköissä.

Kelpoisuusehdot määräytyvät työtehtävän mukaan, palkkaus KVTES tai OVTES mukainen. Työaika joko osa-aikainen tai kokoaikainen 38,25h/vko.

Lastenhoitajan tehtävään kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla.

Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus) tai lastentarhanopettajan koulutus.

Voit ilmoittautua sijaisrekisteriin täyttämällä sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi.
Hakemuksiin pyydetään liittämään kelpoisuuden osoittavat todistukset.
Merkitse hakemuslomakkeelle kohtaan "Alue/kunta, jossa olet kiinnostunut työskentelemään", haetko sekä Evijärven että Kauhavan toimipisteiden sijaisuuksia, vai vain toisen kunnan.

Sijaisrekisteriin hyväksytyn sijaisen on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle. Lisäksi jos sijainen ei vastaanota yhtään työvuoroa tai ei päivitä omaa kalenteriaan 3 kuukauteen, siirtyy hänen hakemuksensa ei-käytettävissä tilaan. Järjestelmä lähettää automaattisen muistutusviestin tästä sijaiselle, kun viimeisimmästä hakemuksen muokkauksesta tai vastaanotetusta työvuorosta on kulunut 2 kuukautta.

Lisätietoja

http://www.kauhava.fi
http://www.paraspaikka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuspäällikkö Johanna Kärkkäinen sähköpostitse: johanna.karkkainen(at)kauhava.fi

Lisätietoja

Kauhavan kaupunki, Sivistysosasto, Varhaiskasvatus

Kauhava on menestyvä seutukaupunki, Etelä-Pohjanmaan pohjoisosan kaupallinen ja hallinnollinen keskus. Asukasmääränsä perusteella Kauhava on Etelä-Pohjanmaan kunnista kolmanneksi suurin. Meillä on paljon elinvoimaisia ja innovatiivisia yrityksiä sekä runsas työpaikkatarjonta. Kauhavan koulut, päiväkodit sekä Hyvinvointikeskus toimivat uusissa toimitiloissa. Taloutemme on kunnossa, joten edellytykset tulevaisuuden menestykselle ovat kohdillaan. Tutustu ja innostu: www.kauhava.fi sekä www.paraspaikka.fi


Osoite: Härmäntie 18, 62300 Härmä

Sinulle suositellut työpaikat