Varhaiskasvatuksen ohjaaja - Limingan kunta

Limingan varhaiskasvatuspalveluissa on avoimena varhaiskasvatuksen ohjaajan määräaikainen toimi ajalle 1.11.2021 - 31.5.2022. Eduksi katsotaan sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) 8 §:n mukainen kelpoisuus tai lasten ja nuorten erityisohjaajan ammattitutkinto tai muu varhaiskasvatuksen alalle soveltuva koulutus.

Toimessa noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, motivoituneisuutta työn kehittämiseen, oma-aloitteisuutta ja kokemusta varhaiskasvatustyöstä.

Lisätietoja

http://www.liminka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päiväkodin johtaja Satu Korjonen p. 050 533 6814 tai etunimi.sukunimi@liminka.fi

Lisätietoja

Sivistyspalvelut

Liminka on nuorekas ja kehittyvä kunta Oulun seudulla, vain 15 minuutin ajomatkan päässä Oulun kaupungista. Limingan kunnan valttikortteina ovat erinomainen sijainti valtateiden varressa ja lentokentän läheisyydessä sekä nuorekas väestörakenne.

Kunnastamme löytyy turvallisia ja viihtyisiä asumismuotoja moneen makuun. Erinomaisten peruspalvelujen lisäksi voimme tarjota koko perheelle laajan valikoiman vapaa-ajan viettomahdollisuuksia liikunnan, kulttuurin ja luontoelämysten parissa.


Osoite: Liminganraitti 10, 91900 Liminka

Sinulle suositellut työpaikat