Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen ohjaaja - Limingan kunta

Pakkaa poppaskonstisi - suuntaa Liminkaan tekemään arki-ihmeitä ja laadukasta pedagogiikkaa!

Oletko innostuva, motivoitunut ja idearikas varhaiskasvatuksen ohjaaja? Haluatko työskennellä lapsen parhaaksi monipuolisessa työympäristössä ja ammattitaitoisessa työyhteisössä? Tule joukkoomme Liminkaan toteuttamaan ja kehittämään laadukasta varhaiskasvatusta. Etsimme osaavaan ja sitoutuneeseen joukkoomme omatoimisia ja aktiivisia henkilöitä, jotka toimivat lasten arjen tukena.

Haemme kahta varhaiskasvatuksen ammattilaista, jolta odotamme lapsilähtöistä työotetta, sitoutumista tiimityöskentelyyn, hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta. Arvostamme kehittävää työotetta ja positiivista asennetta.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esimerkiksi koulunkäynnin aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja, lastenhoitaja, päivähoitaja, perhepäivähoitaja tai lähihoitaja.

Kyseiseen tehtävään saa perehdytyksen, mutta toivomme kokemusta lasten parissa työskentelystä, samoin kuin tuntemusta lapsen kasvusta, kehityksestä ja perushoidosta. Toivomme hakijoilta kuntouttavaa työotetta ja ryhmäohjaamisen taitoa, esimerkiksi pienryhmän ohjaamiseen. Tehtävässä toimiminen edellyttää kykyä toimia itsenäisesti sekä tiimityössä toisten kasvattajien kanssa. Työnkuva vaihtelee tilanteen ja tarpeiden mukaan, joten asioiden ennakointi ja toisaalta joustavuus ovat hyviä avuja tehtävän menestykselliseen hoitamiseen. Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioidaan myös muodollisesti epäpätevät hakijat.

Työsuhteessa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Valittujen tulee esittää nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. tarkoittama rikosrekisteriote.

Tarjoamme positiivisen työympäristön, jossa tehdään työtä sydämellä, tuike silmäkulmassa ammatillisuutta unohtamatta. Tarjoamme nykyaikaiset toimintapuitteet, kouluttautumismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Palkkaus: 1943,29 euroa/kk, (KVTES) lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Työ on määräaikainen 1.1.-31.12.2023 Aloitus sopimuksen mukaan tammikuussa 2023.

Lisätietoja rekrytointikampanjastamme löydät sivulta www.liminka.fi/poppaskonsteja

Jos jokin asia jäi vielä mietityttämään sinua, voit kysyä lisätietoa tehtävästä tai meistä varhaiskasvatusjohtajalta.

Limingan kunnan arvoja ovat yhdessä tekeminen, usko omaan tekemiseen sekä rohkeasti uudistuminen ja kokeileminen. Limingassa kehitetään lapsiystävällisyyttä (LYK) Unicefin Lapsiystävällinen kunta -toimintamallilla. Lapsiystävällisessä kunnassa kuullaan eri-ikäisiä lapsia ja mahdollistetaan heidän osallistumisensa oman elinympäristön turvallisuuden ja viihtyisyyden lisäämiseen. Liminka valittiin toista kertaa peräkkäin Suomen kekseliäimmäksi kunnaksi lokakuussa 2022. Kekseliäin kunta valittiin osana Hyvä kiertämään -kampanjaa, jossa kerättiin kunta-alan parhaita oivalluksia valtakunnalliseen Tekojen tori -portaaliin. Limingassa parannetaan kuntatyötä ja kuntalaisten palveluja sekä tehdään kehittämistyötä näkyväksi. Hyvä, parempi Liminka!

Oletpa sitten konkari tai vasta valmistuva, toivotamme sinut tervetulleeksi osaksi työyhteisöämme!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatusjohtaja Sari Supperi p. 050 345 5149 tai etunimi.sukunimi(a)liminka.fi

Lisätietoja

Limingan kunta, Sivistyspalvelut

Limingan kunta sijaitsee noin 20 minuutin päässä Oulun keskustasta moottoritien varressa. Reippaan 10 000 asukkaan elinvoimainen kunta tunnetaan erityisesti maan nuorimmasta ja hyvin koulutetusta väestöstä, linnuista, liikunnan ja luonnon tarjoamista vapaa-ajan mahdollisuuksista sekä hyvistä palveluista. Limingassa kohtaavat modernin elämän malli ja maaseutumaisen kunnan helppo arki. Kun kaikki on lähellä ja palvelut toimivat, jää sinulle enemmän aikaa nauttia elämästäsi. Hyvä, parempi Liminka!


Osoite: Liminganraitti 10 C, 91900 Liminka

Sinulle suositellut työpaikat