Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja (2) - Lempäälän kunta

Oletko juuri sinä etsimämme henkilö edelläkävijöiden joukkoon?

Sykkiikö sydämesi varhaiskasvatukselle ja onko sinulla reppu täynnä ideoita varhaiskasvatuksen kehittämiseksi? Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa vakituiseen toimeen sekä opintovapaan sijaisuuteen 2.1.-31.12.2024 väliselle ajalle.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat ryhmäsi laadukkaan toimintakulttuurin ja oppimisympäristön rakentumisesta, pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta ja kehittämisestä yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän ja merkityksellisen työn, joka sisältää päivittäin uusia mahdollisuuksia kehittyä osana tiimiä. Toiminnan keskiössä meillä on lapset ja positiivinen pedagogiikka, olemme Suomen ensimmäinen varhaiskasvatuksen Huomaa hyvä -kunta!

Arvostamme innostunutta työotetta, vahvaa pedagogista osaamista, pienryhmäpedagogisia taitoja sekä hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen opettajan tehtäviin on vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot, joista säädetään tarkemmin valtioneuvoston asetuksella, tai jota on täydennetty mainituilla opinnoilla. Varhaiskasvatuslaki 540/2018, 26 §, sosionomien kohdalla huomioidaan siirtymäsäännös 75 §. Sijaisuuksiin voidaan huomioida myös henkilöt, joilla on opinnot kesken.

Tehtävissä noudatetaan koeaikaa. Valittujen on esitettävä ennen tehtävän vastaanottoa rikosrekisteriote.

Työpaikkahaastattelut pidetään perjantaina 8.12.2023 aamupäivällä, päiväkoti Kuokkalankulmassa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja, Kirsi Kurkinen, koordinoiva varhaiskasvatusyksikön johtaja puh. 040 1594326, kirsi-marja.kurkinen@lempaala.fi
Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

Lempäälän kunta, Kasvatuksen ja opetuksen palvelualue, Varhaiskasvatuspalvelut

Lapsuus Lempäälässä - vahva silta tulevaisuuteen "Autamme jokaista lasta kiipeämään omalle vuorelleen, niin korkealle kuin mahdollista, yhteistyössä lasta ympäröivien turvallisten aikuisten kanssa."

Meidän Lempäälä, Suomen suurin kyläyhteisö, on kasvava ja kehittyvä reilun 24 000 asukkaan kunta Tampereen eteläpuolella hyvien liikenneyhteyksien varrella. Olemme kehityshaluisia, aktiivisia ja helposti lähestyttäviä. Työympäristö on meillä turvallinen ja luottamuksellinen. Toimimme vastuullisesti emmekä hyväksy syrjintää. Meillä olet osa ammattilaisten upeaa porukkaa, jossa kannustamme ja autamme toisiamme onnistumaan. Vuonna 2022 meidät valittiin Pirkanmaalla esimerkilliseksi työnantajaksi.

Konsernissamme työskentelee noin 900 henkilöä.

Tervetuloa rakentamaan tulevaisuutta kuntaan, joka sanoo kyllä! #kyllätoimii


Osoite: Manttaalitie 15, 37500 Lempäälä
Lempäälän kunta - Savuton työpaikka Lempäälän kunta - Vastuullinen kesätyönantaja Lempäälän kunta - UNICEF lapsiystävällinen kunta Lempäälän kunta - Panostamme perehdytykseen Introlla Lempäälän kunta - Hyvän mielen työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat