test
Varhaiskasvatuksen opettaja (2) - Lohjan kaupunki

Oletko työstäsi innostunut ja kehittämismyönteinen varhaiskasvatuksen opettaja? Jos vastaat kyllä tämä tehtävä saattaa olla juuri sinua varten!

Haemme vakituiseen tehtävään kahta (2) varhaiskasvatuksen opettajaa.
Tehtävät sijoittuvat ensisijaisesti uuteen vuoden 2022 alussa avattavaan päiväkoti Linnaiseen sekä Perttilän päiväkotiin.

Työnantajana Lohjan kaupunki on erittäin kehittämis- ja koulutusmyönteinen; edelläkävijä varhaiskasvatuksen kehittämistyössä.
Lohja on varhaiskasvatuksen toimintakenttänä ja asuinpaikkana viihtyisä järvikaupunki loistavin liikenneyhteyksin metropolin kupeessa.
Pitkästä historiastaan huolimatta Lohjan kaupunki suuntaa vahvasti tulevaisuuteen ja kehitykseen.

Painotamme toiminnassa moniammatillista yhteistyötä. Lohjan ehkäisevien palveluiden kehittämisen tukena on myös Lapset SIB -ohjelma, jossa eri toimijat yhdistävät voimansa lasten ja perheiden vaikuttavaksi tukemiseksi.

Sinä osaajaa, jolla on tahtoa sekä intoa pääset kehittämään yhteistä toimintakulttuuria yhteistyössä lasten, perheiden ja muiden varhaiskasvattajien kanssa.

Olet vastavalmistunut tai kokenut konkari, tarjoamme sinulle hyvin resurssoidun, moniammatilli-sen ja työtäsi tukevan ympäristön sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja sekä innostunutta otetta työhön.

Kelpoisuusehto: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännökseen (75 §) mukaisesti: kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005). Kelpoisuus esiopetuksen antamiseen (asetus 986/1998 ja asetus 865/2005) luetaan eduksi.

Peruspalkka on 2565,05 €/kk, OVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan. Lisäksi on esitettävä lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Haastattelut pidetään viikolla 50.

Lisätietoja tehtävästä antaa: (arkisin klo 8:00 - 16:00)
päiväkodin johtaja Lea Mattila puh. 044 374 0048, lea.mattila@lohja.fi

Työyksiköihin voit tutustua https://peda.net/lohja/varhaiskasvatus

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 8.12.2021 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-09-382-21. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta..

Lisätietoja

Lohjan kaupunki, Perttilä päiväkoti
Osoite: Lohja, 08100 Lohja
Lohjan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat