Varhaiskasvatuksen opettaja, 2 tehtävää - Someron kaupunki

Someron kaupungin varhaiskasvatuksessa on haettavana kaksi (2) varhaiskasvatuksen opettajan toistaiseksi voimassa olevaa työsuhdetta 3.8.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Etsimme sinua positiivista, työstä innostunutta ja huumorintajuista varhaiskasvatuksen opettajaa, jonka sydän on avoin kaikenlaisille lapsille. Haluat kehittää niin itsesi kuin tiimisi osaamista yhdessä lasten kanssa. Osaat tuoda oman osaamisesi esille ja koet perheiden kanssa tehtävän kasvatustyön omaksesi. Arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja, tvt-taitoja ja joustavuutta arjen äkillisissä tilannemuutoksissa. Esiopetuspätevyyden katsomme eduksi, mutta se ei ole välttämätön.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on varhaiskasvatuslain 540 /2018 mukainen pätevyys. Tehtävän palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Tehtäviin valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset pyydetään jättämään opinto- ja työtodistuksineen Kuntarekry-palveluun osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 10.7.2020 klo 15 mennessä.

Lisätietoja

http://www.somero.fi

Tutustu työnantajaan

Vs. kasvatuspäällikkö / päiväkodin johtaja
Tuula Koivula
p. 044 779 1227
tuula.koivula (a) somero.fi

Someron kaupunki, sivistys
Osoite: Joensuuntie 20, 31400 Somero

Somero on elinvoimainen Härkätienvarren maaseutukaupunki Varsinais-Suomessa, Uudenmaan ja Hämeen rajanaapurissa. Somero tunnetaan upeista vesistöistään, runsaasta vapaa-ajan tarjonnastaan, omaleimaisista kulttuuripersoonistaan sekä ennen kaikkea yritteliäisyydestään.

Somero on savuton työnantaja.

Someron kaupunki - Savuton työpaikka