Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja, 2 tehtävää - Someron kaupunki

Someron kaupungin varhaiskasvatuksessa on haettavana kaksi varhaiskasvatuksen opettajan (2) toistaiseksi voimassa olevaa työsuhdetta 1.8.2023 alkaen tai mahdollisesti jo aikaisemmin sopimuksen mukaan.

Etsimme sinua positiivista, työstä innostunutta ja huumorintajuista varhaiskasvatuksen opettajaa, jonka sydän on avoin jokaiselle lapselle. Haluat kehittää niin itsesi kuin tiimisi osaamista yhdessä lasten kanssa. Osaat tuoda oman osaamisesi esille ja koet perheiden kanssa tehtävän kasvatustyön omaksesi. Arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja, tvt- taitoja ja joustavuutta arjen äkillisissä tilannemuutoksissa. Esiopetuspätevyyden katsomme eduksi.

Avoin tehtävä sijaitsee Someron varhaiskasvatuksen yksikössä. Yksikkö päätetään valintatilanteessa ja hakija voi esittää toiveensa päivähoitoyksiköstä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on varhaiskasvatuslain 540 /2018 mukainen pätevyys. Tehtävän palkkaus määräytyy OVTES:n mukaan. Tehtävässä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakemukset pyydetään jättämään opinto- ja työtodistuksineen Kuntarekry-palveluun osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 05.06.2023 klo 15 mennessä.

Odotamme yhteydenottoasi!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietojen antajat:
Päiväkodin johtaja
Anne Hiisilä
p. 044 7791 417
anne.hiisila@somero.fi
Päiväkodin johtaja
Tuula Koivula
p. 044 7791 227
tuula.koivula@somero.fi
Kasvatuspäällikkö
Nina Mäkelä
p. 044 7791 410
nina.makela@somero.fi

Lisätietoja

Someron kaupunki, Sivistys

Someron kaupungilla työskentelee vuoden 2023 alussa noin 350 henkilön työhönsä innostuneesti ja sitoutuneesti suhtautuva porukka, joka haluaa kehittää asioita luovasti ja vastata tulevaisuuden haasteisiin ketterästi. Strateginen pääarvomme on yhteisöllisyys, joka näkyy niin hyvällä fiiliksellä toimivassa työyhteisössämme kuin tavassamme tuottaa palveluita somerolaisille.


Osoite: Joensuuntie 29, 31400 Somero
Someron kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat