Varhaiskasvatuksen opettaja - Nokian kaupunki

Nokian kaupungin sivistyspalveluissa on haettavana

KAHDEKSAN (8) VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJAN TOIMEA

Tule varhaiskasvatuksen opettajaksi ekologiseen ja elinvoimaiseen Nokian kaupunkiin!

Arvostamme pedagogisuutta - täällä saat työpariksesi toisen opettajan. Lapsiryhmissämme on pääsääntöisesti kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa.

Kunnioitamme lapsen yksilöllisyyttä ja osallisuutta - ryhmäkokomme on 3 -vuotta täyttäneillä seitsemän lasta per kasvattaja.

Olemme sopivan kokoinen toimiala kompaktissa kaupungissa - meillä voit aktiivisesti osallistua ja vaikuttaa.

Koulutusmyönteisenä työnantajana tarjoamme henkilöstölle jatkuvasti ja monipuolisesti koulutusta - täällä kehityt myös itse.

Uusi varhaiskasvatussuunnitelma on jalkautettu arkeemme hyvin - tämän päivän pedagogiikka on meillä jo läsnä.

Teemme yhteistyötä Tampereen yliopiston kanssa - uusi opettaja saa vertaistukea mentoritoiminnan kautta.

Varhaiskasvatusyksikkömme sijaitsevat lähellä luontoa ja meillä on hyvät liikuntamahdollisuudet - meidät on myös palkittu liikuntamyönteisenä kuntana.

Hyvinvointisi on tärkeää - tarjoamme sinulle kattavat työterveyspalvelut, liikunta- ja kulttuuriseteleitä sekä maksutonta ohjattua liikuntaa.

Tiedusteluihin vastaavat ensisijaisesti sähköpostitse:
etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi
Päivi Saari-Vesa p. 040 844 3964
Henna Heikkilä p. 0449061200
Maarit Kanto p. 0503956403

Nokian kaupunki, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus
Osoite: Harjukatu 21, Nokia

Toimet täytetään 1.8.2019 alkaen. Toimia täytettäessä otetaan huomioon vain kelpoiset hakijat. Varhaiskasvatuksen henkilöstön kelpoisuus määräytyy sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2005) ja asetuksen (608/2005) mukaisesti.
Valitun on ennen valintapäätöksen vahvistamista toimitettava työterveyspalvelu Terveystalon antama hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote (rikosrekisterilaki 6§ 2 mom.) viimeistään 30 päivän kuluttua valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Tehtävissä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.
Haastatteluun kutsuttavia pyydetään tuomaan haastattelutilaisuuteen kelpoisuuden osoittavat todistukset ja kopiot. Valintapäätökset lähetetään kaikille hakijoille sähköpostitse, valituille myös kirjallisesti.

Tutustu työnantajaan