Varhaiskasvatuksen opettaja - Kuhmon kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettaja - Kuhmon kaupunki

Kuhmon kaupungin kasvun ja oppimisen palvelualueella on haettavana varhaiskasvatuksen opettajan määräaikaisesti täytettävä tehtävä(sijaisuus) ajalle 1.8.2019 - 31.7.2020 tai sopimuksen mukaan esiopetusryhmään.


Haemme esiopetuksesta sekä esi- ja alkuopetuksen yhteistyöstä kiinnostunutta varhaiskasvatuksen opettajaa, jolle leikkipedagogiikka, osallisuus ja toiminnalliset opetusmenetelmät ovat innostavia haasteita. Arvostamme tiimityötaitoja ja kokemus esiopetusryhmässä työskentelystä katsotaan eduksi. Uudessa Tuupalan päiväkodissa annetaan esiopetusta ja päivähoitoa esiopetusikäisille lapsille. Samassa tiloissa toimii perusopetuksen ap/ip-toiminta.

Kuhmo on globaalisti tunnettu biotalouden menestystarina metsän keskellä. Kuhmon strategisia vahvuuksia ovat luonto, kulttuuri ja biotalouden osaaminen sekä eksotiikkaa tuova maantieteellinen sijainti idän ja lännen rajalla. Kuhmon Kamarimusiikkifestivaalin ansiosta Kuhmo on kansainvälisesti arvostettu kulttuuritoimija.
Ihmisen kokoisessa maaseutukaupungissa yhteisöllisyys ja yhteistyö mahdollistavat laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen ja mahdollisuuden kehittää ja kehittyä omassa kasvatus- ja opetustyössä.

Kelpoisuusehtona Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännökseen (75 §) mukaisesti: kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005) ja palkkaus Kvtes:n mukaan. Valitulla henkilöllä tulee olla varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuuden lisäksi esiopetuksen pätevyys.

Työsuhteen alussa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen voimassa oleva rikosrekisteriote, 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Hakemukseen on liitettävä kelpoisuuden osoittavat todistukset.
Hakemukset Kuntarekryn järjestelmän kautta 24.5.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja antaa varhaiskasvatuksen johtaja 044 725 5317 ja päiväkodin johtaja p. 044 710 5090

Kuhmon kaupunki, Kasvun ja oppimisen palvelualue, Varhaiskasvatus
Osoite: Kainuuntie 82, 88900 Kuhmo

Kuhmo on 8300 asukkaan kaupunki Kainuun, Suomen ja Euroopan unionin itärajalla. Kaupunkioikeudet pitäjä sai vuonna 1986. Kuhmo tunnetaan monipuolisesta kulttuuritarjonnasta ja erämaaluonnosta. Kuhmon kaupungissa työskentelee noin 340 eri ammattialojen osaajaa. Tule mukaan tuottamaan palveluja kaupunkilaisille!

Tutustu työnantajaan