Varhaiskasvatuksen opettaja - Loviisan kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettaja - Loviisan kaupunki

Haemme Koskenkylään vuorohoitopäiväkotiimme varhaiskasvatuksen opettajaa. Koskenkylän päiväkoti sijaitsee Loviisan ja Porvoon 170 tien varrella, noin 20 km keskustasta.

Koskenkylän päiväkodin toiminta on kaksikielinen, joustava ja monipuolinen suunnattu vuorohoidon tarpeessa oleville 1-6 vuotiaille lapsille. Tiimiisi kuuluu sinun lisäksi useampi varhaiskasvatuksen lastenhoitaja. Vastuunasi on suunnitella varhaiskasvatustoimintaa myös vuorohoitoajalle. Koskenkylän päiväkoti tarjoaa vuorohoitoa iltaisin, öisin ja viikonloppuisin, myös pyhinä.

Arvostamme positiivista ja vastuullista työotetta. Toivomme, että olet aloitekykyinen, kiinnostunut toiminnan kehittämisestä ja omaat hyviä vuorovaikutustaitoja sekä lasten että aikuisten kanssa.

Odotamme sinulta
- varhaiskasvatuslain vaatima kelpoisuus (540/2018)
- hyviä suomen ja ruotsin kielen taitoja, sekä suullisesti että kirjallisesti

Ennen valinnan vahvistamista, valitun on toimitettava rikosrekisteriote ja työkyvyn osoittama lääkärintodistus.

Viikkotyöaika on 38,75 tuntia ja tehtäväkohtainen kuukausipalkka on 2575,50 euroa. Työsuhteen alkamisajankohta on 1.8.2019 ja on toistaiseksi. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Jos olet kiinnostunut varhaiskasvatuksen opettaja-tehtävästä lähetä hakemuksesi 28.5.2019 klo 12 mennessä www.kuntarekry.fi kautta.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Lisätietoja antaa päiväkodinjohtaja Diana Astikainen, puh 040-5519115

Koskenkylän päiväkoti
Osoite: Loviisa

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!
Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.

Tutustu työnantajaan