Varhaiskasvatuksen opettaja - Kotkan kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettaja - Kotkan kaupunki

Kotkan kaupungin varhaiskasvatuksessa on haettavana varhaiskasvatuksen opettajan sijaisuus 1.8.2019 - 15.6.2020, työsuhteen nykyinen sijoituspaikka on Korkeakosken päiväkoti.

Kotkan varhaiskasvatuksessa lasten kohtaaminen toteutuu pienryhmäpedagogiikan avulla. Kannustamme lapsia liikkuvaan elämäntapaan ja otamme heidät mukaan oman arkensa suunnitteluun. Haemme joukkoomme ammattilaista, jonka työssä näkyvät sitoutuneisuus, sensitiivinen vuorovaikutus, tiiminjohtajuus ja myönteinen ajattelu.

Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuusvaatimukset varhaiskasvatuslain (540/2018 26§) tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaan. Palkkaus on KVTES:n mukainen, tehtäväkohtainen palkka on 2478,53 € / kk.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen ote. Tehtävässä noudatetaan viiden (5) kuukauden koeaikaa. Tutkinto- ja työtodistukset sekä CV pyydetään haastatteluun kutsutuilta.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmäämme. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 045 7881 7896 (ma - pe klo 7 - 14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Lisätietoja antaa päiväkodinjohtaja Mari Raatikainen p. 040 662 1088

Varhaiskasvatus
Osoite: Kotka, 48100 Kotka

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.
Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.

Tutustu työnantajaan