Varhaiskasvatuksen opettaja - Salon kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettaja - Salon kaupunki

Salon kaupungin varhaiskasvatuspalveluissa on haettavana varhaiskasvatuksen opettajan sijaisuus ajalle 1.8. -20.12.2019

Ensisijainen sijoituspaikka on Kaivolan päiväkoti.
Salossa varhaiskasvatuksen opettaja vastaa varhaiskasvatuksen pedagogisesta suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä oman lapsiryhmänsä osalta ja johtaa tiiminsä pedagogista työtä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on varhaiskasvatuslain (540/2018 § 26) mukainen tai varhaiskasvatuslain siirtymäsäännöksen (75 §) mukainen kelpoisuus.
Tehtävässä tarvitaan laaja-alaista pedagogista varhaiskasvatuksen osaamista. Luemme eduksi kelpoisuuden toimia esiopetuksessa. Toivomme hakijalta kiinnostusta toteuttaa esiopetusta ulko-ja luontotoimintana.
Palkkaus KVTES:n mukaan 2530,56 euroa kuukaudessa.

Ennen työsuhteen alkamista valitun tulee esittää valitsevalle viranomaiselle lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukaisen rekisteriotteen.
Työsuhteessa noudatetaan kahden (2) kuukauden koeaikaa.
Salon kaupunki on savuton työnantaja.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.salo.fi/rekrytointi. Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi, 044 778 2278.
Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / VO Kaivola.
Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Hakuaika päättyy 19.6.2019 klo 12.00.

Lisätietoja

http://www.kuntarekry.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa päiväkodin johtaja Satu Veseli, 044 778 7998, satu.veseli@salo.fi.

Salon kaupunki, varhaiskasvatuspalvelut, Kaivolan päiväkoti
Osoite: Salo

Salo on 52 500 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Visiomme on olla joka päivä parempi kaupunki niin asukkaille, henkilöstölle kuin yrityksillekin. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.
Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on myös pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salon kaupunki on yksi alueen suurimpia työnantajia ja työllistää tällä hetkellä noin 3 500 alansa ammattilaista.
Salon kaupunki on savuton työnantaja.
Lisätietoja: www.salo.fi ja www.visitsalo.fi

Tutustu työnantajaan