Varhaiskasvatuksen opettaja - Saarijärven kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettaja - Saarijärven kaupunki

Saarijärven kaupungin varhaiskasvatuspalveluissa on haettavana varhaiskasvatuksen opettajan sijaisuus ajalle 1.8.2019-31.5.2020. Työaika on 50 prosenttia. Varhaiskasvatuksen opettajan sijaisen ensisijainen sijoituspaikka on Pylkönmäen päiväkoti.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään on varhaiskasvatuslain (540/2018) 26§ mukainen kelpoisuus. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä työkokemusta varhaiskasvatuksesta. Arvostamme oma-aloitteisuutta sekä taitoa toimia kasvatusyhteistyössä monialaisen tiimin ja perheiden kanssa. Tarjoamme mahdollisuuden oman yksikön ja koko varhaiskasvatuksen pedagogisen toiminnan kehittämiseen.

Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ja lääkärilausunto terveydentilastaan.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:in mukaan. Haastattelut pidetään Sivulan päiväkodilla 4.-5.7.2019. Haastattelussa tarkastetaan alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset.

Saarijärven kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.saarijarvi.fi

Varhaiskasvatusjohtaja Tanja Tiainen, puh. 050 3135 439.

Saarijärven kaupunki, SIVISTYS- JA KULTTUURITOIMI, Varhaiskasvatus
Osoite: Saarijärvi

Saarijärvi on rohkea, vetovoimainen, lapsiystävällinen ja yrittäjien suosima luonnonkaunis maaseutukaupunki. Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Saarijärveä!

Tutustu työnantajaan