Varhaiskasvatuksen opettaja - Loviisan kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettaja - Loviisan kaupunki

Haemme Loviisaan varhaiskasvatuksen opettajaa, ensimmäinen sijoituspaikka Ruukin päiväkoti. Ruukin päiväkoti on suomenkielinen ja sijaitsee Strömforsin ruukin historiallisessa miljöössä, luonnon ja koulun läheisyydessä. Strömforsin ruukki sijaitsee Ruotsinpyhtään kirkonkylässä noin 18 km Loviisan keskustasta. Matkaa Kotkaan on alle 40 km. Ruukin päiväkodin toiminta on joustavaa, monipuolista ja Loviisan varhaiskasvatussuunnitelman mukaista. Miljöö antaa suuria mahdollisuuksia monipuoliseen toimintaan.

Haemme varhaiskasvatuksen ammattilaista. Lapsilähtöinen työote on meille tärkeää. Odotamme sitoutumista tiimityöskentelyyn, hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta. Lisäksi arvostamme kokemusta varhaiskasvatuksesta, kehittävää työotetta, idearikkautta ja positiivista asennetta.

Kelpoisuusvaatimukset perustuvat varhaiskasvatuslakiin (540/2018).

Viikkotyöaika on 38,75 tuntia ja tehtäväkohtainen kuukausipalkka on 2575,50 euroa. Työsuhteen alkamisajankohta on 1.9.2019 ja on toistaiseksi. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Jos olet kiinnostunut varhaiskasvatuksen opettaja-tehtävästä lähetä hakemuksesi 31.7.2019 klo 12 mennessä www.kuntarekry.fi kautta.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Lisätietoja antaa päiväkodinjohtaja Päivi Ahola, puh 044 5651 084, paitsi loma-aikanaan 8.-28.7.2019

Ruukin päiväkoti
Osoite: Loviisa

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!
Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.

Tutustu työnantajaan