Varhaiskasvatuksen opettaja - Oulaisten kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettaja - Oulaisten kaupunki

Oulaisten varhaiskasvatuksessa on haettavana varhaiskasvatuksen opettajan sijaisuus ajalle 2.9.2019-30.4.2019. Sijoituspaikka on Metsolan päiväkodissa 3-4-vuotiaiden lasten ryhmässä. Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat ryhmäsi laadukkaan varhaiskasvatuksen suunnittelusta sekä pedagogisesta toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä yhdessä tiimisi kanssa. Suunnittelusi lähtee lasten tarpeista ja mielenkiinnon kohteista sekä perheiden osallisuudesta. Osaat toteuttaa toimintaa myös pienryhmissä.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Palkka määräytyy KVTES:n mukaan. Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.oulainen.fi

Lisätietoja antavat päiväkodin johtaja Merja Korkiakoski puh. 044-4793665 ja varhaiskasvatuksen johtaja Anne Järvenpää puh 044-4793287 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@oulainen.fi

Oulaisten kaupunki
Osoite: Oulainen

Oulainen on n. 7600 asukkaan pirteä, nuorekas ja ystävällinen kaupunki Pohjois-Pohjanmaalla. Keskustaamme hallitsee kaupungin halki virtaava Pyhäjoki, jonka hyvin hoidetuille rannoille on keskittynyt runsaasti palveluja. Keskustassa kaikki on muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Tutustu työnantajaan