Varhaiskasvatuksen opettaja - Janakkalan kunta

Varhaiskasvatuksen opettaja - Janakkalan kunta

Janakkalan kunnan varhaiskasvatuksen opettajalle määritellyt työtehtävät. Varhaiskasvatuksen opettajalta odotetaan kelpoisuuden lisäksi aktiivisuutta, oma-aloitteellisuutta, yhteistyökykyä, monipuolista osaamista ja esiopetuskelpoisuutta.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen opettajan (Varhaiskasvatuslaki 540/2018, 26 §) tehtävään on vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot, joista voidaan säätää tarkemmin valtioneuvoston asetuksella, tai jota on täydennetty mainituilla opinnoilla.

Lisätietoja antaa päiväkodin johtaja Nina Seppä /Kivitasku sähköpostitse etunimi.sukunimi@janakkala.fi.
Hakemukset pyydämme toimittamaan 30.9.2019 mennessä www.kuntarekry.fi - palvelun kautta.

Janakkalan kunta, Sivistystoimi, Varhaiskasvatus, Jänispolun päiväkoti
Osoite: Juttilantie 1, 14200 Turenki

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen Kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille.
Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.

Tutustu työnantajaan