Varhaiskasvatuksen opettaja - Loviisan kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettaja - Loviisan kaupunki

Haemme Loviisan kaupungin varhaiskasvatukseen varhaiskasvatuksen opettajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.1.2020 alkaen. Ensimmäinen sijoituspaikka on Valkon päiväkoti.

Haemme varhaiskasvatuksen ammattilaista. Lapsilähtöinen työote on meille tärkeää. Odotamme sitoutumista tiimityöskentelyyn, hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta. Lisäksi arvostamme kokemusta varhaiskasvatuksesta, kehittävää työotetta, idearikkautta ja positiivista asennetta. Edellytämme hakijoilta lisäksi molempien kotimaisten kielten hallintaa.

Kelpoisuusvaatimukset perustuvat varhaiskasvatuslakiin (540/2018).

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Tehtäväkohtainen kuukausipalkka on 2575,50 euroa ja tehtävien täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lähetä hakemuksesi, johon liität tarvittavat opinto- ja työtodistukset kuntarekry.fi:n kautta. Hakuaika päättyy 22.11.2019 klo 12.00.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa päiväkodinjohtaja Päivi Ahola, puh. 044 565 1084.

Valkon päiväkoti
Osoite: Valkolammentie 29, 07910 Valko

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.