Someron kaupungin varhaiskasvatuksessa on haettavana kolme (3) varhaiskasvatuksen opettajan toistaiseksi voimassa olevaa työsuhdetta 1.8.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus määräytyy varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on:

1) Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus; tai

2) Sosiaali- ja terveysalan ammattitutkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatukseen ja sosiaalipedagogiikkaan suuntautuneet vähintään 60 opintopisteen laajuiset opinnot.

Esiopetuspätevyys katsotaan eduksi.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan KVTES:n mukaan. Tehtävään valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen toimitetaan Someron varhaiskasvatukseen Kuntarekry- palvelun kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 6.3.2020 klo 15 mennessä.

Lisätietoja

http://www.somero.fi

Tutustu työnantajaan

Päiväkodin johtaja Anne Hiisilä
p. 044 779 1417
anne.hiisila (a) somero.fi
Päiväkodin johtaja Tuula Koivula
p. 044 779 1227
tuula.koivula (a) somero.fi

Someron kaupunki, sivistys
Osoite: Joensuuntie 20, 31400 Somero

Somero on elinvoimainen Härkätienvarren maaseutukaupunki Varsinais-Suomessa, Uudenmaan ja Hämeen rajanaapurissa. Somero tunnetaan upeista vesistöistään, runsaasta vapaa-ajan tarjonnastaan, omaleimaisista kulttuuripersoonistaan sekä ennen kaikkea yritteliäisyydestään.

Somero on savuton työnantaja.