Varhaiskasvatuksen opettaja - Sievin kunta

Sievin kunnan varhaiskasvatuspalveluissa on haettavana 7.8.2020 klo 15.00 mennessä varhaiskasvatuksen opettajan määräaikainen työsuhde ajalle 24.8.2020-31.5.2021. Työsuhteen sijoituspaikka on päiväkoti Linnunlaulun vuorohoitoryhmä eli edellytämme hakijalta mahdollisuutta tehdä arkipäivisin aamu- ja iltavuoroja.

Sievin kunnan varhaiskasvatuspalvelut tarjoavat monipuolisia varhaiskasvatuspalveluita sieviläisten lapsiperheiden tarpeisiin. Tavoitteemme on edistää lasten tasa-arvoisuutta ja yhdenvertaisuutta sekä vahvistaa lasta kannustavaa ja osallistavaa toimintakulttuuria. Haluamme tarjota lapselle mahdollisuuden myönteisiin oppimiskokemuksiin monimuotoisessa kasvuympäristössä yhdessä osaavan ja sitoutuneen henkilöstön kanssa.

Haemme hyvät tiimitaidot omaavaa ja työhönsä positiivisesti asennoituvaa varhaiskasvatuksen opettajaa. Arvostamme osaamistasi, kiinnostustasi ja kokemustasi pienten lasten pedagogiikan kehittämisessä. Hallitset ryhmä- ja yksilöohjaustaidot sekä tiimin vetämisen.

Odotamme sinulta motivoituneisuutta, varhais-kasvatussuunnitelman tuntemusta, oma-aloitteisuutta, sekä innostunutta työotetta varhaiskasvatuksen sekä oman työn kehittämiseen. Ota rohkeasti haaste vastaan ja tule mukaan innostavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.

Kelpoisuusvaatimuksena Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus; kasvatustieteen kandidaatti (vo, lto), sosionomi AMK (varhaiskasvatus) tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005). Tehtävään valitun on toimitettava ennen palvelussuhteen alkamista rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Työsuhteen täytössä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.
Ensisijainen haku Kuntarekry.fi-sivujen kautta.
Hakemuksia ei palauteta.

Haussa huomioidaan myös syksyllä 2020 valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tutustu työnantajaan

https://www.sievi.fi/varhaiskasvatus
päiväkodin johtaja 044-4883 350
varhaiskasvatuksen palveluohjaaja 044-4883 351

Varhaiskasvatuspalvelut
Osoite: Haikolantie 16, 85410 Sievi

n. 5 000 asukkaan Sievi on Suomen teollistunein maalaiskunta. Sievi tunnetaan innovatiivisista yrityksistä, menestyvistä maatiloista, vahvoista kylistä ja nuoresta ikärakenteesta.

Työntekijöitä Sievin kunnalla on yli 200. Terveys- ja sosiaalipalvelut sekä talous- ja henkilöstöhallinnon perustehtävät järjestetään ostopalveluna.