Varhaiskasvatuksen opettaja - Nokian kaupunki

Kelpoisuusvaatimuksena on lastentarhanopettajan tutkinto tai kasvatustieteiden kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus tai sosionomin tutkinto, johon sisältyy vähintään 60 op. varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikkaan suuntautuneita opintoja.

Varhaiskasvatuksen opettaja johtaa lapsiryhmänsä toiminnan pedagogiikan toteutumista ja vastaa lapsiryhmänsä toiminnan suunnittelusta, kehittämisestä, toteuttamisesta ja arvioinnista. Hän vastaa huoltajien kanssa tehtävään yhteistyöhön aktiivisesti ja vuorovaikutteisesti.

Tutustu työnantajaan

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Henna Heikkilä p. 044 906 1200 tai henna.heikkila@nokiankaupunki.fi

Nokian kaupunki, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus, Alhoniityn päiväkoti
Osoite: Laajanojankatu 30, 37130 Nokia

Nokia on kasvava, yli 33 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuusperimä.

Alhoniityn päiväkoti on Nokialla ainoa kunnallinen Vihreä Lippu -päiväkoti. 5-ryhmäinen päiväkotimme sijaitsee Laajanojan notkossa. Päiväkodilla on suuri piha, joka rajoittuu metsään ja puronnotkoon. Sisätiloissa on myös sisäpiha, joka antaa monia mahdollisuuksia erilaisille toiminnoille (kuten liikkumiselle) ja pieni uima-allas, josta kaikki lapset vuorollaan pääsevät nauttimaan.

Henkilöstömme on työhönsä sitoutunutta ja innovatiivista. Tästä esimerkkinä mm. päiväunien vaihtoehdoksi kehitetty Rentola-toiminta sekä tänä keväänä yhdessä Tyttölän päiväkodin kanssa julkaistu kestävän kehityksen opas lapsille. Olemme Tampereen yliopiston kumppanuuspäiväkoti eli tarjoamme kasvatustieteen opiskelijoille työssäoppimispaikkoja, mikä takaa myös meille jatkuvan uudistumisen. Nokian kaupunki on koulutusmyönteinen kunta ja henkilöstölle on tarjolla paljon koulutusta.