Varhaiskasvatuksen opettaja - Kirkkonummen kunta

Etsimme joukkoomme sitoutunutta varhaiskasvatuksen opettajaa määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 30.10.2020-12.08.2021, sijoituspaikkana virkasuhteen alkaessa Masalan päiväkoti.

Toimit lapsiryhmässä toisen varhaiskasvatuksen opettajan työparina. Arvostamme osaamistasi, kiinnostustasi ja kokemustasi pienten lasten pedagogiikan kehittämisessä. Hallitset ryhmä- ja yksilöohjaustaidot sekä tiimin vetämisen. Olet hyvä tiimityöntekijä.
Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat ryhmäsi laadukkaan varhaiskasvatuksen suunnittelusta sekä pedagogisesta toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä yhdessä tiimisi kanssa. Suunnittelusi lähtee lasten tarpeista ja mielenkiinnon kohteista. Osaat toteuttaa toimintaa pienryhmissä. Meillä pääset vaikuttamaan työhösi, sillä annamme aktiivisuudelle ja uusille ideoille tilaa.

Tarjoamme sinulle:
- Monipuolisen tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus tehdä työtä omalla persoonalla ja vaikuttaa päiväkodin toimintaan
- Ketterän, joustavan ja jatkuvasti kehittyvän toimintakulttuurin
- Hyvän työyhteisön ja osaavan esimiehen
- Kattavat koulutusmahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen
- Loistavat TVT-välineet
- Kilpailukykyisen palkan (2645,45 €) ja mahdollisuuden saada ensimmäistä työkokemuslisää vastaava palkanosa heti palvelussuhteen
alkaessa
- Esiopetusryhmissä palkka (2 686,86 €)
- Työterveyshuollon palvelut
- Edullisen ja monipuolisen työpaikkaruokailun

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain 26§ (540/2018) mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus.
Määräaikaiseen virkaan valitun on esitettävä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Määräaikaisessa virassa sovelletaan koeaikaa (KVhL 2:8 §)

Haastattelu tehtävään järjestetään sovitusti.

Hakemukset toimitetaan 24.9.2020 klo 12.00 mennessä sähköisesti os. www.kuntarekry.fi (työavain 311159).

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Tiedustelut: päiväkodin johtaja Sari Uotila puh. 0400667539, sähköposti etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Masalan päiväkoti
Osoite: Hommaksenkuja 2, 02430 Masala

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.