Varhaiskasvatuksen opettaja - Porvoon kaupunki

Hinthaaran päiväkoti hakee määräaikaiseen työsuhteeseen varhaiskasvatuksen opettajaa ajalle 2.11.2020-31.5.2021 tai sopimuksen mukaan. Ryhmä on kahden aikuisen ryhmä, työparina on varhaiskasvatuksen lastenhoitaja.

Haluamme tukea lasta kasvun ja oppimisen polulla. Sujuva arki tarkoittaa meille varhaiskasvatuksessa monipuolisia toimintaympäristöjä ja hyviä toimitiloja. Se on myös toiminnan kehittämistä, palveluohjausta ja moniammatillista yhteistyötä. Kehitämme molempia kieliryhmiä rinta rinnan. Lasten arkeen haluamme tuoda yhteistyössä perheiden kanssa hyvät rutiinit, yhdessä tekemisen ja onnistumisen olotilat. Tule mukaan!

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaisesti. Ennen valinnan vahvistamista valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Valitun on esitettävä myös hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Koeaika on kolme kuukautta.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 23.10.2020 klo 12 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Lisätietoja

http://www.porvoo.fi/paivakodit-ja-perhepaivahoito

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa päiväkodinjohtaja Tove Sjöberg puh. 040 186 4855

Hinthaaran päiväkoti
Osoite: Rengastie 4, 07110 Hinthaara

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle.

Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.

Porvoon kaupunki - Savuton työpaikka