Varhaiskasvatuksen opettaja - Kirkkonummen kunta

Etsimme joukkoomme sitoutunutta varhaiskasvatuksen opettajaa määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 04.01.2021-2.11.2021, sijoituspaikkana virkasuhteen alkaessa Kolsarin päiväkoti. Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa työskentelemään tehostetun tuen ryhmässä.

Arvostamme osaamistasi, kiinnostustasi ja kokemustasi pienten lasten pedagogiikan kehittämisessä. Hallitset ryhmä- ja yksilöohjaustaidot sekä tiimin vetämisen. Olet hyvä tiimityöntekijä.
Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat ryhmäsi laadukkaan varhaiskasvatuksen suunnittelusta sekä pedagogisesta toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä yhdessä tiimisi kanssa. Suunnittelusi lähtee lasten tarpeista ja mielenkiinnon kohteista. Osaat toteuttaa toimintaa pienryhmissä. Meillä pääset vaikuttamaan työhösi, sillä annamme aktiivisuudelle ja uusille ideoille tilaa.

Tarjoamme sinulle:
- Monipuolisen tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus tehdä työtä omalla persoonalla ja vaikuttaa päiväkodin toimintaan
- Ketterän, joustavan ja jatkuvasti kehittyvän toimintakulttuurin
- Hyvän työyhteisön ja osaavan esimiehen
- Kattavat koulutusmahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen
- Loistavat TVT-välineet
- Kilpailukykyisen palkan (2645,45 €) ja mahdollisuuden saada ensimmäistä työkokemuslisää vastaava palkanosa heti palvelussuhteen
alkaessa
- Esiopetusryhmissä palkka (2 686,86 €)
- Työterveyshuollon palvelut
- Edullisen ja monipuolisen työpaikkaruokailun

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain 26§ (540/2018) mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus.
Määräaikaiseen virkaan valitun on esitettävä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Määräaikaisessa virassa sovelletaan koeaikaa (KVhL 2:8 §)

Haastattelu tehtävään järjestetään viikolla 45-46.

Hakemukset toimitetaan 02.11.2020 klo 12.00 mennessä sähköisesti os. www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Tiedustelut: päiväkodin johtaja Kaisa Kaarre puh. 050 577 4698, sähköposti etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Kolsarin päiväkoti
Osoite: Bronkuja 1, 02480 Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.