Varhaiskasvatuksen opettaja - Porvoon kaupunki

Porvoon kaupungin varhaiskasvatuspalvelut hakee varhaiskasvatuksen opettajaa vakituiseen työsuhteeseen päiväkoti Metsätähteen 7.1.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Porvoo on lapsiystävällinen kotikaupunki. Haluamme tukea lasta kasvun ja oppimisen polulla. Sujuva arki tarkoittaa meille varhaiskasvatuksessa monipuolisia toimintaympäristöjä ja hyviä toimitiloja. Se on myös toiminnan kehittämistä, palveluohjausta ja moniammatillista yhteistyötä.

Kehitämme molempia kieliryhmiä rinta rinnan. Lasten arkeen haluamme tuoda yhteistyössä perheiden kanssa hyvät rutiinit, yhdessä tekemisen ja onnistumisen olotilat. Tule mukaan!

Keskeisimmät työtehtävät ovat varhaiskasvatuksen opettajan tehtävät 1-3 vuotiaitten ryhmässä.

Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus vaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Ennen valinnan vahvistamista valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Valitun on esitettävä myös hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 26.11.2020 klo 15.00 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.


Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/paivakodit-ja-perhepaivahoito
https://www.instagram.com/stories/highlights/17856367622274029/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa päiväkodin johtaja Sinikka Vähäkangas puh. 040 547 2688

Päiväkoti Metsätähti
Osoite: Jääkiekkotie 3, 06400 Porvoo

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.

Porvoon kaupunki - Savuton työpaikka