Varhaiskasvatuksen opettaja - Kalajoen kaupunki

Kalajoen kaupungin varhaiskasvatuspalveluissa on haettavana

VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJAN toistaiseksi voimassa oleva toimi

HAKUAIKAA ON JATKETTU 14.2.2021 SAAKKA

alkusijoituspaikkana päiväkoti Mäntylä

Varhaiskasvatuksen opettaja vastaa päiväkodissa oman ryhmän vetäjänä lasten opetuksesta, kasvatuksen ja kehityksen tukemisesta yhdessä työtiimin ja huoltajien kanssa.

Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kiinnostusta työn kehittämiseen. Kalajoen kaupunki kansainvälistyy, joten työntekijöiden eri kielten hallinta katsotaan eduksi. Hakijalta edellytetään valmiutta vuorotyöhön.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukainen kelpoisuus.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote, hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä alkuperäiset pätevyyden osoittavat todistukset. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6 kk) kuukauden koeaikaa. Palkka 2515,30e/kk. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Hakemus tehdään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 14.2.2021 klo 12.00 mennessä. Tehtävää aiemmin hakeneet otetaan huomioon ilman uutta hakemusta.

Lisätietoja antavat Mäntylän päiväkodin johtajan sijainen Hannele Hihnala, hannele.hihnala@kalajoki.fi puh. 044 4691 243 ja varhaiskasvatusjohtaja Elina Nygård, elina.nygard@kalajoki.fi, puh. 044 4691 263.

Lisätietoja

http://www.kalajoki.fi

Tutustu työnantajaan

Mäntylän päiväkodin johtajan sijainen Hannele Hihnala, hannele.hihnala@kalajoki.fi puh. 044 4691 243 ja varhaiskasvatusjohtaja Elina Nygård, elina.nygard@kalajoki.fi, puh. 044 4691 263

Kalajoen kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Varhaiskasvatuspalvelut, Päiväkodit, Mäntylä
Osoite: Kalajoentie 5, 85100 Kalajoki

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.