Varhaiskasvatuksen opettaja - Pietarsaaren kaupunki

Haemme Pietarsaaren kaupungin varhaiskasvatukseen suomenkielistä varhaiskasvatuksen opettajan sijaista ajalle 18.1.-31.7.2021 Alma Päiväkotiin. Päiväkodissa järjestetään myös vuorohoitoa.

Varhaiskasvatuksen opettaja vastaa varhaiskasvatuksen pedagogisesta toiminnasta ja yhteistyöstä vanhempien kanssa, sekä toimii lapsen ja yksikön edustajana moniammatillisissa kokoonpanoissa.

Haemme sinua, joka sitoutuneesti toteuttaa ja kehittää laadukasta uuden varhaiskasvatussuunnitelman mukaista pedagogiikkaa. Odotamme, että sinulla on joustava ja positiivinen asenne työhön sekä näkemystä ja osaamista tiimityöhön liittyen.

Varhaiskasvatuksen opettajan työaikamuoto on yleistyöaika (38,15 t/vko).

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaan. Palkkaus määräytyy kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote, sekä negatiivinen huumausainetesti. Tehtävässä noudetaan kolmen (3) kuukauden koeaikaa.

Alkuperäiset kelpoisuustodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.

Tutustu työnantajaan

Matilda Engström, Varhaiskasvatusjohtaja
matilda.engstrom@pietarsaari.fi
0447851426

Jakobstad, Bildningssektorn, Avdelningen för småbarnspedagogik
Osoite: Almankuja 1, 68600 Pietarsaari

Pietarsaaren varhaiskasvatuksen piirissä on 9 päiväkotia ja muutama perhepäivähoitaja. Kaupunki on kaksikielinen, ja tarjoamme haastavaa ja vastuullista työtä inspiroivassa ympäristössä. Jokainen työntekijä voi omalla panoksellaan vaikuttaa työympäristöön ja kehittää sitä. Haluamme yhdessä kehittää Pietarsaarta Lasten kaupungiksi.