Varhaiskasvatuksen opettaja - Utajärven kunta

Utajärven kunnassa on avoinna vakinainen varhaiskasvatuksen opettajan tehtävä, johon haku avoinna 18.04.2021 saakka.
Meillä olisi tarjolla sinulle vakituinen varhaiskasvatuksen opettajan tehtävä. Tulevassa työyhteisössäsi on mukavia työkavereita, jotka tukevat sinua työsi aloituksessa. Pilotoimme Utajärven varhaiskasvatuksessa myös mentorointimallia. Meillä pienessä kunnassa etuja ovat mm. ihmisläheisyys, henkilöstön työhyvinvoinnin arvostaminen, sekä ketterä organisaatio, joka mahdollistaa toiminnan kehittämisen joustavasti. Keisarintien päiväkoti on valmistunut vuonna 2016 ja tilat ovat monipuoliset ja toimivat.
Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, motivoituneisuutta, oma-aloitteisuutta ja kokemusta varhaiskasvatustyöstä. Innostunut työote työn kehittämiseen mm. positiivisen pedagogiikan menetelmiä käyttäen, sekä mahdollisuus työskennellä vuorohoitoryhmässä jatketulla aukioloajalla katsotaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena opettajan tehtävään on varhaiskasvatuslain (540/2018) 26§ tai 27§ siirtymäsäädösten mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus.
Tehtävissä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on esitettävä rikosrekisterilain 6§ 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Palkkaus perustuu tehtävän vaativuuteen, hinnoittelutunnus 05VKA044 (KVTES). Tehtäväkohtainen palkka tehtävän vaativuuden mukaisesti on 2529,56 €/kk, jonka lisäksi voidaan maksaa työkokemuslisää.

Työ alkaa 2.8.2021, tai sopimuksen mukaan.
Sähköinen hakemus liitteineen tulee jättää 18.04.2021 klo 23.59 mennessä osoitteessa http://www.kuntarekry.fi (työavain 341431)

Tutustu työnantajaan

Varhaiskasvatuksen esimies Sanna Valkonen, p. 050 521 3748

Utajärven varhaiskasvatus
Osoite: Kirkkotie 36, 91600 Utajärvi

Utajärvi on visiomme mukaan vuonna 2030 onnellisuuden edellytyksiä luova kunta, jossa kuntalaisilla on mahdollisuus tehdä töitä ja harrastaa sekä olla osa välittävää kylämäistä yhteisöä. Utajärvellä on laadukkaat palvelut ja hyvä sijainti. Tavoitteenamme on kehittää kunnan toimintaa toimimalla ”pikkuisen paremmin kuin muut”.

Sinulle suositellut työpaikat