Varhaiskasvatuksen opettaja - Kärsämäen kunta

Haluatko olla mukana kehittämässä uudistuvaa päiväkotia? Oletko idearikas varhaiskasvatuksen ammattilainen, joka omaa hyvät tiimityötaidot?

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa Kärsämäen Satukontin ryhmäperhepäiväkotiin 1.8.2021 alkavaan vakituiseen työsuhteeseen. Satukontissa toimii tällä hetkellä kolme ryhmää ja ryhmäperhepäiväkoti tullaan muuttamaan päiväkodiksi syksyllä 2022. Tarjoamme osaavan ja lämminhenkisen työyhteisön, hyvät koulutusmahdollisuudet sekä Smartumin työsuhde-edut liikuntaan ja hierontaan.

Satukontin toiminnan lähtökohtina ovat lapsilähtöisyys, turvallisuus ja tiivis yhteistyö vanhempien kanssa. Satukontin päiväkodissa pääset kehittämään työtäsi ja vaikuttamaan työympäristösi suunnitteluun. Toivomme hakijalta pedagogista ja lapsilähtöistä työnotetta, joustavuutta ja kykyä johtaa tiimiä.

Kelpoisuusvaatimuksena opettajan tehtävään on varhaiskasvatuslain (540/2018) 26 § tai 27 § siirtymäsäädösten mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus.
Tehtävään valitun tulee esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain mukainen rikostaustaote sekä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.karsamaki.fi

Tutustu työnantajaan

Helinä Niskala, varhaiskasvatuksen ohjaaja 040 5777618 (lomalla 8.-10.3.)
Riikka Sarjanoja varhaiskasvatuspäällikkö 044 4456831 (lomalla 10.-14.3.)

Kärsämäen kunta, Sivistystoimi
Osoite: Haapajärventie 1, 86710 Kärsämäki

Kärsämäki on eteenpäin katsova luova kunta keskellä Suomea. Panostamme elinkeinojen, palvelujen ja koulutuksen kehittämiseen.

Kärsämäen uudet visitkarsamaki.fi -sivut kertovat paljon paikkakunnan monipuolisuudesta, vireydestä, elinvoimaisuudesta sekä yrittäjäystävällisyydestä. Kärsämäellä on kaikenikäisten hyvä asua ja elää. Tervetuloa Kärsämäelle!

Kärsämäen kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat