Varhaiskasvatuksen opettaja - Nokian kaupunki

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuslaissa määritellyt kelpoisuusehdot. Varhaiskasvatuksen opettaja johtaa lapsiryhmänsä toiminnan pedagogiikan toteutumista ja vastaa lapsiryhmänsä toiminnan suunnittelusta, kehittämisestä, toteuttamisesta ja arvioinnista. Tehtävässä painottuu pedagoginen-, vuorovaikutuksellinen- ja yhteistyöosaaminen.

Jos sinulla on aito halu toteuttaa 3-4-vuotiaiden lasten pedagogiikkaa ja olet toimeen tarttuva, kehittämishaluinen, yhteistyötaitoinen sekä pyrit toimimaan uuden vasun mukaisesti, ota meihin yhteyttä.

Tehtävään valittavan on esitettävä rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote ennen tehtävän vastaanottamista.

Kelpoisuuden omaavien hakijoiden puuttuessa myöskin varhaiskasvatuksen opettajaksi opiskelijoiden hakemukset huomioidaan.

Tutustu työnantajaan

Henna Heikkilä
henna.heikkila@nokiankaupunki.fi, p.044 906 1200

Nokian kaupunki, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus, Alhoniityn päiväkoti
Osoite: Nokian kaupunki Alhoniityn PK Laajanojankatu 30, 37130 Nokia

Nokia on kasvava, lähes 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, Suomen vetovoimaisimmalla Tampereen kaupunkiseudulla. Nokialla yhdistyvät kaupunkiseudun monipuoliset palvelut sekä pienen kaupungin ihmisläheinen tunnelma. Nokian kaupunki valittiin elokuussa 2018 mukaan UNICEFin lapsiystävällinen kunta -malliin. Alhoniityn päiväkodissa tarjotaan varhaiskasvatusta arkisin pääsääntöisesti 6.15-17.15 ja esiopetusta. Päiväkoti on Vihreä lippu-päiväkoti ja se on mukana Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelmassa. Pyrimme kouluttamaan henkilöstöämme aktiivisesti.

Sinulle suositellut työpaikat