Tervetuloa varhaiskasvatuksen opettajaksi Janakkalaan!

Etsimme varhaiskasvatuksen opettajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2021 alkaen.

Etsimme joukkoomme positiivista, vasun hengessä työtään kehittävää ammattilaista. Arvostamme joustavuutta, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. Odotamme sinulta aktiivisuutta, oma-aloitteisuutta, monipuolista osaamista ja kiinnostuneisuutta erityispedagogiikkaan. Arvostamme kolmiportaisen tuen tuntemusta ja kokemusta monialaisesta yhteistyöstä.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen opettajan (Varhaiskasvatuslaki 540/2018 26§) tehtävään on vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot, taikka sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatukseen ja sosiaalipedagogiikkaan suuntautuneet opinnot sen laajuisina kuin valtioneuvoston asetuksella tarkemmin säädetään taikka sosionomin tutkinto, jota on täydennetty mainituilla opinnoilla.

Edellytämme hakijalta esiopetuskelpoisuutta. Haussa huomioidaan kesällä 2021 valmistuvat hakijat.

Työsuhteeseen valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitettu rikosrekisteriote.

Toivottavasti kiinnostuit!
Tutustu meihin lisää: www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa päiväkodin johtaja Nina Seppä (Turenki alue 2) puh. 03 680 1367 tai sähköpostitse nina.seppa@janakkala.fi
Hakemukset pyydämme toimittamaan 23.4.2021 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi -palvelun kautta.

Janakkalan kunta, Sivistystoimi, Varhaiskasvatus
Osoite: Juttilantie 1, 14200 Turenki

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen Kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille.

Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.

Sinulle suositellut työpaikat