Varhaiskasvatuksen opettaja - Ikaalisten kaupunki

IKAALISTEN KAUPUNGIN VARHAISKASVATUS

hakee joukkoonsa varhaiskasvatuksen opettajaa tasa-arvohankkeeseen ajalle 2.8.2021-5.6.2022. Varhaiskasvatuksen opettaja työskentelee osana ryhmäperhepäivähoidon tiimejä vastaten samalla perhepäivähoidon pedagogisesta johtamisesta. Hankkeen yhtenä tavoitteena on kehittää pysyviä toimintamalleja, joilla edistetään varhaiskasvatuksen tasa-arvoisuutta ja vähennetään alueellisia eroja.

Varhaiskasvatuksen opettaja vastaa varhaiskasvatuksen suunnittelusta sekä pedagogisesta toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä yhdessä tiimiensä kanssa. Varhaiskasvatuksen osaamisen lisäksi arvostamme hyviä työyhteisötaitoja ja kehittävää työotetta. Painotamme lasten kokonaisvaltaista hyvinvointia ja liikkumisen edistämistä etenkin monipuolisissa luontoympäristöissä. Etsimämme henkilö on positiivinen, kannustava ja joustava tiimityöntekijä, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn hankkeen parissa, ja mahdollisuuden kehittää toimintakulttuuriamme. Tule luomaan laadukkaita varhaiskasvatuspalveluita ikaalislaisille lapsille!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Huomioimme myös alan opiskelijat.

Tehtävän hoitaminen vaatii auton käyttöä.
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2§:n tarkoittama rikostaustaote sekä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Koeaika on 5kk.

Haastattelut järjestetään etäyhteydellä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Terhi Sarkki
terhi.sarkki@ikaalinen.fi, p. 044-7301 334
vs. Varhaiskasvatuksen päällikkö Hanna Saine
hanna.saine@ikaalinen.fi, p. 044-7301 335

Lisätietoja

Ikaalisten kaupunki
Osoite: Valtakatu 5-7, 39500 Ikaalinen

Sinulle suositellut työpaikat