Varhaiskasvatuksen opettaja - Mikkelin kaupunki

Mikkelin kaupungin varhaiskasvatuksessa on haettavana varhaiskasvatuksen opettajan toistaiseksi voimassa oleva tehtävä 1.9.2021 lähtien Nuppulan päiväkodissa Haukivuorella. Tehtävän alkusijoituspaikka on 3-4 -vuotiaiden ryhmässä ja tiimissä työskentelee lisäksi toinen varhaiskasvatuksen opettaja sekä varhaiskasvatuksen lastenhoitaja. Hakuaikaa on jatkettu 15.6.2021 klo 12:00 saakka.

Nuppulan päiväkoti on valmistunut syksyllä 2019 ja sijaitsee rauhallisessa ympäristössä luonnon keskellä. Päiväkotimme tiloissa toimii kolme ryhmää: alle 3 -vuotiaiden, 3 - 4 -vuotiaiden ja 4 - 5 -vuotiaiden ryhmä. Esiopetusryhmä, jonka yhteydessä toimii 6 -vuotiaiden päivähoitoryhmä, sijaitsee Haukivuoren yhtenäiskoulun yhteydessä.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat oman tiimisi pedagogiikan toteutumisesta yhdessä muiden ammattilaisten kanssa sekä toimit myös tiimisi vetäjänä. Odotamme työntekijältä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja suhteessa lapsiin, huoltajiin ja työyhteisön jäseniin. Arvostamme innostunutta, myönteistä ja kehittävää työotetta.

Nuppulan päiväkoti on vuoropäiväkoti, joka on avoinna tarvittaessa lasten hoidon tarpeen mukaisesti. Varhaiskasvatuksen opettajan työaika on yleistyöaika, keskimäärin 38,25 tuntia/viikko.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain 540/ 2018 mukaisesti varhaiskasvatuksen opettajan (26 §) tai varhaiskasvatuksen sosionomin (27 §) kelpoisuus. Lisäksi kelpoisuudet täyttävät varhaiskasvatuslain 540/2018 henkilöstöä koskevan siirtymäsäännöksen mukaiset hakijat.

Tehtävää haetaan sähköisellä hakulomakkeella määräaikaan mennessä. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset sekä haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote (ns. lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote). Valitulle asetetaan koeaika.

Lisätietoja

http://www.mikkeli.fi
http://www.linkedin.com/company/mikkelin-kaupunki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päiväkodin johtaja Maarit Luukkonen
puh. 044 794 5603
sähköposti: maarit.luukkonen(at)sivistys.mikkeli.fi
Päiväkodin varajohtaja ja johtajan sijainen
Kati Hänninen
puh. 044 794 6504
sähköposti: kati.hanninen(at)sivistys.mikkeli.fi

Lisätietoja

Mikkelin kaupunki, Sivistyksen ja hyvinvoinnin palvelualue, Varhaiskasvatus, Päiväkodit, Nuppula

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta.

Mikkelin kaupungilla työskentelee 2.200 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 53.000 asukkaan palveleminen.

Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.

Solmu-palvelu auttaa tarvittaessa mahdollista Mikkelin seudulle muuttajaa yksilöllisesti avaimet käteen -periaatteella. Katso lisää www.eroakiireesta.fi


Osoite: Luhtitie 19, 51600 Haukivuori

Sinulle suositellut työpaikat