varhaiskasvatuksen opettaja - Kärsämäen kunta

Haluatko olla mukana kehittämässä uudistuvaa päiväkotia? Oletko idearikas varhaiskasvatuksen ammattilainen, joka omaa hyvät tiimityötaidot?

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa Kärsämäen Satukontin ryhmäperhepäiväkotiin 1.8.2021 alkavaan vakituiseen työsuhteeseen. Satukontissa toimii tällä hetkellä kolme ryhmää ja ryhmäperhepäiväkoti tullaan muuttamaan päiväkodiksi syksyllä 2022. Tarjoamme osaavan ja lämminhenkisen työyhteisön, hyvät koulutusmahdollisuudet sekä Smartumin työsuhde-edut liikuntaan ja hierontaan.

Satukontin toiminnan lähtökohtina ovat lapsilähtöisyys, turvallisuus ja tiivis yhteistyö vanhempien kanssa. Satukontin päiväkodissa pääset kehittämään työtäsi ja vaikuttamaan työympäristösi suunnitteluun. Toivomme hakijalta pedagogista ja lapsilähtöistä työnotetta, joustavuutta ja kykyä johtaa tiimiä.

Kelpoisuusvaatimuksena opettajan tehtävään on varhaiskasvatuslain (540/2018) 26 § tai 27 § siirtymäsäädösten mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus.
Tehtävään valitun tulee esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain mukainen rikostaustaote sekä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.karsamaki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Helinä Niskala, varhaiskasvatuksen ohjaaja 0405777618
Riikka Sarjanoja, varhaiskasvatuspäällikkö 0444456831

Lisätietoja

Kärsämäen kunta, Sivistystoimi, Satukontti

Kärsämäki on eteenpäin katsova luova kunta keskellä Suomea. Panostamme elinkeinojen, palvelujen ja koulutuksen kehittämiseen.

Kärsämäen uudet visitkarsamaki.fi -sivut kertovat paljon paikkakunnan monipuolisuudesta, vireydestä, elinvoimaisuudesta sekä yrittäjäystävällisyydestä. Kärsämäellä on kaikenikäisten hyvä asua ja elää. Tervetuloa Kärsämäelle!


Osoite: Haapajärventie 1, 86710 Kärsämäki
Kärsämäen kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat