Varhaiskasvatuksen opettaja - Sievin kunta

Sievin kunnan varhaiskasvatuspalveluissa on haettavana 26.7.2021 mennessä varhaiskasvatuksen opettajan sijaisuus toimintakaudelle 2021-2022. Työsuhteen sijoituspaikka on syksyllä 2019 valmistunut päiväkoti Linnunlaulun. Päiväkoti sijaitsee Sievin keskustassa, osoite Juolukkatie 10.

Haemme hyvät tiimitaidot omaavaa ja työhönsä positiivisesti asennoituvaa varhaiskasvatuksen opettajaa. Arvostamme osaamistasi, kiinnostustasi ja kokemustasi pienten lasten pedagogiikan kehittämisessä. Hallitset ryhmä- ja yksilöohjaustaidot sekä tiimin vetämisen. Odotamme sinulta motivoituneisuutta, varhaiskasvatussuunnitelman tuntemusta, oma-aloitteisuutta, sekä innostunutta työotetta varhaiskasvatuksen sekä oman työn kehittämiseen. Ota rohkeasti haaste vastaan ja tule mukaan innostavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.

Kelpoisuusvaatimuksena Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus; kasvatustieteen kandidaatti (vo, lto), sosionomi AMK (varhaiskasvatus) tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005). Varhaiskasvatuksen opettajan kuukausipalkka on 2629,27 €.

Tehtävään valitun on toimitettava ennen palvelussuhteen alkamista rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Työsuhteen täytössä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa.

Ensisijainen haku Kuntarekry.fi-sivujen kautta.
Hakemuksia ei palauteta.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

https://www.sievi.fi/varhaiskasvatus
päiväkodinjohtaja 044-4883 350

Lisätietoja

Varhaiskasvatuspalvelut

n. 5 000 asukkaan Sievi on Suomen teollistunein maalaiskunta. Sievi tunnetaan innovatiivisista yrityksistä, menestyvistä maatiloista, vahvoista kylistä ja nuoresta ikärakenteesta.

Työntekijöitä Sievin kunnalla on yli 200. Terveys- ja sosiaalipalvelut sekä talous- ja henkilöstöhallinnon perustehtävät järjestetään ostopalveluna.


Osoite: Haikolantie 16, 85410 Sievi
Sievin kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat