Varhaiskasvatuksen opettaja - Lahden kaupunki

Etsimme Hennalan päiväkotiin 3-6 vuotiaiden lasten ryhmään VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJAA ajalle 2.8.2021 - 30.6.2022. Hennalan päiväkoti sijaitsee Lahden eteläisellä alueella, vehreällä entisellä varuskunta-alueella. Meillä on 4 lapsiryhmää 1-6 v. lapsille.

Varhaiskasvatuksen opettajan tehtäviin kuuluu pedagogisen vastuun ottaminen lapsiryhmän toiminnan suunnittelusta, kehittämisestä ja arvioinnista.

Arvostamme positiivista, kehittävää työotetta, tiimityöskentelytaitoja, työkokemusta varhaiskasvatuksesta/esiopetuksesta sekä moniammatillisesta yhteistyöstä. Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus. Esiopetuspätevyys katsotaan eduksi.

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa työhaastattelussa. Tehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisessä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista. Tehtävään valittavalta voidaan pyytää huumausainetestiä koskeva todistus. Koeaika on 5kk.

Tehtäväkohtainen palkka on 2 488,44 €/kk varhaiskasvatuksen opettaja tai 2 545,20 €/kk, jos hakija on esiopetuspätevä varhaiskasvatuksen opettaja.

Hakemukset Kuntarekryn kautta viimeistään 28.6.2021 klo 9.00.

Varhaiskasvatus kuuluu sivistyksen palvelualueelle, joka vastaa opetus- ja kasvatus-, liikunta- ja kulttuuripalveluiden järjestämisestä ja koko palvelualueen kehittämisestä. Sivistyksen palvelualue on uudistuva, osaamista arvostava ja aktiivinen yhteistyökumppani.

Lisätietoja

https://www.lahti.fi/kasvatus-ja-koulutus/varhaiskasvatus-ja-esiopetus/paivakodit/hennalan-paivakoti/
https://www.lahti.fi/kaupunki-ja-paatoksenteko/lahti-tyonantajana/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pirjo Häggqvist Hennalan päiväkodin varajohtaja, p. 044 716 1988

Lisätietoja

Lahden kaupunki, Hennalan päiväkoti

Lahti on sinun kaupunkisi – ja uusi työpaikkasi?

Henkilöstömme mukaan meillä saa tehdä merkityksellistä, sopivasti haastavaa työtä, johon voi itse vaikuttaa. Asiantuntijamme arvostavat myös työpaikan varmuutta, monipuolisia työtehtäviä sekä hyviä mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla kaupungin sisällä. Meillä suhtaudutaan positiivisesti työelämän joustoihin, etätyöhön sekä työn ja perheen tasapainossa pitämiseen. Tunnemme työmme tavoitteet ja koemme onnistumisen iloa yhdessä.

Lahti ylitti juuri 120 000 asukkaan rajan ja hakee vahvaa kasvua uutena yliopistokaupunkina. Lahti on Euroopan ympäristöpääkaupunki vuonna 2021 ja tarjoaa kansainvälisesti kiinnostavan toimintaympäristön ja ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, arki sujuvaa ja monipuolinen asuinympäristö on viihtyisä. Asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta ja matkailijat ihastuvat luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja tapahtumatarjontaan.

Tervetuloa Lahden kaupungille 3600 ammattilaisen joukkoon huolehtimaan kaupunkilaisten sujuvasta arjesta!


Osoite: Kasarmikatu 10, 15700 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat