Varhaiskasvatuksen opettaja - Kirkkonummen kunta

Haemme joukkoomme sinua varhaiskasvatuksen opettaja vakinaiseen toistaiseksi voimassa olevaan virkaan 2.8.2021 alkaen. Sijoituspaikkana työsuhteesi alkaessa on Kartanonrannan päiväkoti esiopetusryhmä.

Kartanonrannan päiväkodille on myönnetty Vihreän lipun sertifikaatti, jota kannattelemme yhdessä. Kestävä elämäntapa, luonto, leikki, liikunta ja tutkiminen ovat meille tärkeitä.

Arvostamme osaamistasi, kiinnostustasi ja kokemustasi pienten lasten pedagogiikan kehittämisessä. Hallitset ryhmä- ja yksilöohjaustaidot sekä tiimin vetämisen. Olet hyvä tiimityöntekijä.
Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat ryhmäsi laadukkaan varhaiskasvatuksen suunnittelusta sekä pedagogisesta toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä yhdessä tiimisi kanssa. Suunnittelusi lähtee lasten tarpeista ja mielenkiinnon kohteista. Osaat toteuttaa toimintaa pienryhmissä. Meillä pääset vaikuttamaan työhösi, sillä annamme aktiivisuudelle ja uusille ideoille tilaa.
Tarjoamme sinulle:
- Monipuolisen tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus tehdä työtä omalla persoonalla ja vaikuttaa päiväkodin toimintaan
- Ketterän, joustavan ja jatkuvasti kehittyvän toimintakulttuurin
- Hyvän työyhteisön ja osaavan esimiehen
- Kattavat koulutusmahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen
- Loistavat TVT-välineet
- Kilpailukykyisen palkan (2 671,90€/kk) ja mahdollisuuden saada ensimmäistä työkokemuslisää vastaava palkanosa heti palvelussuhteen alkaessa
- Esiopetusryhmissä palkka (2 713,73€/kk)
- Työterveyshuollon palvelut
- Edullisen ja monipuolisen työpaikkaruokailun

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain 26§ (540/2018) mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus.
Virkaan valitun on esitettävä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Haastattelu tehtävään järjestetään viikolla 29.

Hakemukset toimitetaan 15.7.2021 klo 12.00 mennessä sähköisesti os. www.kuntarekry.fi (työavain 369514).

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut: 8.-18.6.2021 päiväkodin johtaja Tuula Nyman puh. 050 4140672, sähköposti etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lisätietoja

Kartanonrannan päiväkoti

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Kartanonkuja 1, 02450 Sundsberg

Sinulle suositellut työpaikat