Varhaiskasvatuksen opettaja - Sotkamon kunta

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa Aurinkoeskareiden esiopetusryhmään 1.8.2021-31.01.2022 väliseksi ajaksi. Kelpoisuusehtona on esiopettajan kelpoisuus. Tehtävään kuuluu kokopäiväisen esiopetusryhmän pedagogisesta suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä vastaaminen yhdessä toisen opettajan ja tiimin kanssa. Ryhmässä järjestetään sekä yksivuotista että kaksivuotista esiopetusta, joten toiminnan kehittäminen on yksi tulevan toimikauden keskeisiä tehtäviä. Arvostamme hyviä tiimityöntaitoja sekä joustavaa ja kehittävää työotetta. Kerrothan mahdollisesta erityisosaamisestasi. Tehtävän jatkuminen toimikauden loppuun saakka on todennäköistä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Anniina Härkönen, Tiilikankaan päiväkodin varajohtaja
p. 044 750 2961 anniina.harkonen@sotkamo.fi

Lisätietoja

Sotkamon kunta, Sivistyspalvelut

Sotkamo on monipuolisuudellaan kuntien kärjessä. Sotkamon monipuolisuus perustuu hyviin palveluihin, vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin, elinkeinoelämän kehittämiseen ja kunnan kehittämisaktiivisuuteen. Sotkamon kunta on vuosien mittaan saanut yrittäjämyönteisimmän, imagoltaan parhaan, luovimman kunnan ja monet muut tunnustukset.

Sotkamon kunta on valittu kehittämään UNICEFin lapsiystävällinen kunta -mallia ensimmäisenä kuntana Kainuusta. Malli perustuu YK:n lapsen oikeuksien sopimukseen ja kansainväliseen Child Friendly City- malliin ja se auttaa kuntia edistämään lapsen oikeuksien toteutumista. Sotkamossa halutaan kehittämistyössä kiinnittää huomiota erityisesti lasten ja nuorten osallisuuden vahvistamiseen, hyvinvoinnin haasteiden tunnistamiseen, yhteistyöverkoston tiivistämiseen ja harrastamisen tukemiseen. Lisäksi lapsivaikutusten arviointi otetaan osaksi kaikkea kunnallista päätöksentekoa.

Sotkamossa bisneksen tekemisen vireys ja luonnonläheisyys viihtyvät vierekkäin. Ota yhteyttä ja tutustu sotkamolaiseen tapaan toimia!


Osoite: Tiilikankaantie 1, 88600 Sotkamo

Sinulle suositellut työpaikat