Oulaisten varhaiskasvatuksessa on haettavana varhaiskasvatuksen opettajan toistaiseksi voimassa oleva toimi. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat ryhmäsi laadukkaan varhaiskasvatuksen suunnittelusta sekä pedagogisesta toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä yhdessä tiimisi kanssa.

Haemme työyhteisöömme motivoituneita, hyvät tiimityötaidot ja positiivisen työotteen omaavia varhaiskasvatuksen ammattilaisia. Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) 26§ tai 27§ ja 75§ siirtymäsäädösten mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus.

Palkka määräytyy KVTES:n ja Oulaisten kaupungin TVA:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä todistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta www.kuntarekry.fi.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Laukkalinnan päiväkodin johtaja Reetta Lievonen p. 044 4793672. reetta.lievonen@oulainen.fi, Varhaiskasvatuksen johtaja Henna Nabb, p. 044 4793287, henna.nabb@oulainen.fi

Lisätietoja

Oulaisten kaupunki, Sivistyskeskus
Osoite: Lautatarhankatu 7 b, 86300 Oulainen

Sinulle suositellut työpaikat