Varhaiskasvatuksen opettaja - Uuraisten kunta

Sen näkee suun muodosta! Tule töihin Uuraisten kunnan varhaiskasvatukseen! Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työsuhteen aloituksen sijoitusyksikkö on Hirvasen päiväkoti.

Etsimme innostuneeseen ja ammattitaitoiseen tiimiimme työkaveria, jolla on hyvät työyhteisö- ja vuorovaikutustaidot. Suhtaudut työhösi myönteisesti, ja ammatillinen työotteesi näkyy sekä oman että toisen työn arvostamisena. Olet ratkaisukeskeinen, kehität ja jaat osaamistasi työyhteisössäsi.

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti: kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Haussa huomioidaan myös valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävän valitulta edellytetään rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen (504/2002)

Lisätietoja

http://www.uurainen.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatusjohtaja Sanna Satosaari, p. 0400 796 553 tai etunimi.sukunimi@uurainen.fi

Lisätietoja

Uuraisten kunnan varhaiskasvatuspalvelut

Uuraisten kunta on pieni, aktiivinen, n. 3700 asukkaan kunta. Varsinkin lapsiperheiden suosima Uurainen tarjoaa asukkailleen puhtaan, luonnonläheisen ja turvallisen elinympäristön kattavien palvelujen ja hyvien liikenneyhteyksien äärellä.


Osoite: Reppulenkki 8, 41290 Kangashäkki

Sinulle suositellut työpaikat