Varhaiskasvatuksen opettaja - Lopen kunta

Haemme Lopen kuntaan varhaiskasvatuksen opettajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.11.2021 alkaen. Huomioimme myös vuoden 2021 aikana opinnoissaan kelpoisuuden saavuttavat hakijat.

Jos sinulle on tärkeää lapsen aito kohtaaminen ja läsnäolo, hae meille varhaiskasvatuksen opettajaksi! Läsnäolopedagogiikan lisäksi Lopen varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa hyödynnetään vahvasti luontoa oppimisympäristönä sekä panostetaan varhaiskasvatuksen pedagogiikan arviointiin ja kehittämiseen.

Haemme sinua, joka sitoutuneesti toteutat ja kehität laadukasta varhaiskasvatussuunnitelman mukaista pedagogiikkaa. Odotamme, että sinulla on joustava ja positiivinen asenne työhön sekä näkemystä ja osaamista tiimityöhön liittyen. Tarjoamme hyvän, positiivisen sekä kehitysmyönteisen työyhteisön ja - ilmapiirin.

Varhaiskasvatuksen opettaja työskentelee ensisijaisesti Launosten päiväkoti Sirkuksessa esiopetusryhmässä. Varhaiskasvatuksen opettajan työaikamuoto on yleistyöaika (38,25 t/ viikko).

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät varhaiskasvatuslain § 26 mukaisesti siirtymäsäännökset huomioiden. Huomioimme erityisesti asetuksen 327/2000 mukaisen esiopetuksen opettajan kelpoisuuden omaavat hakijat. Palkkaus sekä työehdot määräytyvät kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Kunnassamme on tehty työn vaativuuden arviointi. Varhaiskasvatuksen opettajan tehtäväkohtainen palkka Lopen kunnassa on 5- vuotiaiden ja nuorempien lasten ryhmässä työskennellessä 2 670,21€ / kk ja esiopetusryhmässä työskennellessä 2 722,56€ / kk.

Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä noudetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Alkuperäiset kelpoisuustodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 20.10.2021 klo 12.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.loppi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa 6.-19.10.2021 välisenä aikana vs. varhaiskasvatuspäällikkö Kaisa Kilpinen p. 040 330 6015 ja 19.-20.10.2021 vs. sivistysjohtaja Marianna Kokko puh. 040 330 6030 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@loppi.fi

Lisätietoja

Lopen kunta, Sivistyslautakunta, Varhaiskasvatus

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin, vajaan 8000 asukkaan elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on n. 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä hyvinvoinnista sekä tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa työuran- ja elämänvaiheissa. Loppi on savuton työnantaja.


Osoite: -, 12540 Launonen
Lopen kunta - Savuton työpaikka Lopen kunta - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat