test
Varhaiskasvatuksen opettaja - Lahden kaupunki

Etsimme Aurinkorinteen päiväkotiin VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJAA 11.2.2022 alkaen. Työ alkaa sijaisuutena ja jatkuu 1.5.2022 alkaen vakituisena työsuhteena.

Aurinkorinteen päiväkoti sijaitsee Nastolan kirkonkylällä hyvien bussiyhteyksien varrella. Päiväkotimme on avoinna vuorokauden ympäri lasten hoidon tarpeen mukaan. Päiväkodissamme on kolme lapsiryhmää ja lisäksi alaisuuteemme kuuluu Kirkonkylän koulun tiloissa toimiva esiopetusryhmä.

Aurinkorinteen päiväkoti on lämminhenkinen talo lapsia varten. Panostamme monipuoliseen lapsilähtöiseen varhaiskasvatukseen, jossa leikillä ja lasten osallisuudella on keskeinen asema.

Varhaiskasvatuksen opettajan työtehtäviin kuuluu pedagogisen vastuun ottaminen lapsiryhmän toiminnan suunnittelusta, kehittämisestä ja arvioinnista Lahden varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti.

Meillä pääset hyödyntämään ja kehittämään ammatillista osaamistasi osana motivoitunutta ja ammattitaitoista työyhteisöä. Odotamme sinulta sensitiivistä työotetta lasten kehityksen tukemiseen, positiivisia vuorovaikutustaitoja tiimityöhön sekä yhteistyöhön muiden toimijoiden kanssa. Arvostamme myös valmiuksia toimia tarvittaessa varajohtajana.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslaissa määritellyt kelpoisuusehdot. Eduksi luetaan kokemus vastaavasta työstä.

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköisen hakemuksesi liitteeksi. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Tehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ennen tehtävän vastaanottamista. Koeaika on 6 kuukautta. Tehtävään valittavalta voidaan pyytää huumausainetestiä koskeva todistus.

Hakemukset Kuntarekry.fi-järjestelmän kautta viimeistään 28.1.2022 klo 15.00.

Varhaiskasvatus kuuluu sivistyksen palvelualueelle, joka vastaa opetus-, kasvatus-, liikunta- ja kulttuuripalveluiden järjestämisestä ja koko palvelualueen kehittämisestä. Sivistyksen palvelualue on uudistuva, osaamista arvostava ja aktiivinen yhteistyökumppani.

Lisätietoja

https://www.lahti.fi/kasvatus-ja-koulutus/varhaiskasvatus-ja-esiopetus/paivakodit/aurinkorinteen-paivakoti/
https://www.lahti.fi/kaupunki-ja-paatoksenteko/lahti-tyonantajana/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päiväkodin johtaja Susanna Kankaanpää p. 040 059 0115, susanna.kankaanpaa@lahti.fi

Lisätietoja

Lahden kaupunki, Aurinkorinteen päiväkoti

Lahti on sinun kaupunkisi – ja uusi työpaikkasi?

Henkilöstömme mukaan meillä saa tehdä merkityksellistä, sopivasti haastavaa työtä, johon voi itse vaikuttaa. Asiantuntijamme arvostavat myös työpaikan varmuutta, monipuolisia työtehtäviä sekä hyviä mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla kaupungin sisällä. Meillä suhtaudutaan positiivisesti työelämän joustoihin, etätyöhön sekä työn ja perheen tasapainossa pitämiseen. Tunnemme työmme tavoitteet ja koemme onnistumisen iloa yhdessä.

Lahti ylitti juuri 120 000 asukkaan rajan ja hakee vahvaa kasvua uutena yliopistokaupunkina. Lahti on Euroopan ympäristöpääkaupunki vuonna 2021 ja tarjoaa kansainvälisesti kiinnostavan toimintaympäristön ja ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, arki sujuvaa ja monipuolinen asuinympäristö on viihtyisä. Asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta ja matkailijat ihastuvat luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja tapahtumatarjontaan.

Tervetuloa Lahden kaupungille 3600 ammattilaisen joukkoon huolehtimaan kaupunkilaisten sujuvasta arjesta!


Osoite: Rahikantie 3, 15560 Nastola
Lahden kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat