test
Varhaiskasvatuksen opettaja - Haminan kaupunki

Tule kanssamme rakentamaan Haminan - maailmanluokan pikkukaupungin varhaiskasvatusta

Haminan kaupungin Linnoituksen päiväkoti etsii sinua

VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJA
määräaikaiseen tehtävään 30.6.2022 asti.

Työ alkaa 31.01.2022 tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä laadukkaan pedagogisen varhaiskasvatuksen parissa, mukavassa työilmapiirissä 1-3 vuotiaiden lasten ryhmässä. Haminan keskustassa sijaitsevassa, 12 ryhmän Linnoituksen päiväkodissa hyödynnetään lähiluontoa monipuolisena ja toiminnallisena oppimisympäristönä. Tärkeä arvo työssämme on lapsen oppimisen ja onnistumisen ilo. Tärkeää on osallistaa lapsia ja huoltajia mukaan toimintaan. Tarjoamme myös työntekijöille mahdollisuuden kehittää ja kehittyä sekä moniammatillisen tiimin työn tueksi.

Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävät edellyttävät työhön liittyvän suunnittelun ja toteutuksen osaamista sekä TVT-laitteiden ja ohjelmistojen sujuvaa käyttöä. Tärkeitä elementtejä ovat myös hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Odotamme hakijalta innostuneisuutta positiivisesta pedagogiikasta ja ratkaisukeskeisestä työotteesta sekä lasten liikunta- ja luontopedagogiikasta.

Kelpoisuusehtona varhaiskasvatuksen opettajan toimeen on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75§) mukaisesti: kasvatustieteiden kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).
Huomioimme myös alan opiskelijat.

Työehtoja koskevat määräykset ja palkkaus OVTES:n mukainen.

Valitun on ennen työn alkamista toimitettava lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote.
Haminan kaupunki on savuton työpaikka.

Hakemukset 24.01.2022 klo 15.00 mennessä http://www.kuntarekry.fi tai postitse Haminan kaupunki, Kirjaamo, PL 70, 49401 Hamina.

Lisätietoja

https://www.hamina.fi/asukkaalle/kasvatus-koulutus/varhaiskasvatus/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Minna Strömberg p. 0407782179. Sähköposti minna.stromberg@hamina.fi

Lisätietoja

Linnoituksen päiväkoti

Hamina on viehättävä, noin 20 000 asukkaan pikkukaupunki Kaakkois-Suomessa, Suomenlahden rannalla. Haminassa on hyvät asuinalueet, monipuolinen elinkeinorakenne ja kaikki palvelut lähellä. Haminan vaikuttava vanha kaupunki linnoitusvalleineen, meri ja saaristo sekä ystävällinen, aito ja aktiivinen ilmapiiri tekevät Haminasta ainutlaatuisen ja viihtyisän kaupunkimiljöön.

Tervetuloa joukkoomme kehittämään tulevaisuuden Haminaa!


Osoite: Kaarlonkatu 4, 49400 Hamina

Sinulle suositellut työpaikat