test
Varhaiskasvatuksen opettaja - Kotkan kaupunki

Kotkan kaupungin varhaiskasvatuksen vastuualueella on haettavana varhaiskasvatuksen opettajan vakituinen työsuhde 1.2.2022 alkaen. Tehtävän nykyinen sijoituspaikka on Rauhalan päiväkoti.

Oletko sinä etsimämme henkilö, jolla on rohkeutta heittäytyä, kokeilla uutta sekä kehittää työtään? Meillä tulet työskentelemään osaavissa, innovatiivisissa ja ammatillista kehittymistä tukevissa työyhteisöissä päiväkodissa, esiopetuksessa tai avoimessa varhaiskasvatuksessa.

Kotkan varhaiskasvatuksessa on esiopetus mukaan luettuna noin 1800 lasta. Toiminta varhaiskasvatuksessa perustuu pienryhmäpedagogiikkaan. Kannustamme lapsia liikkuvaan elämäntapaan ja otamme heidät mukaan oman arkensa suunnitteluun. Haemme joukkoomme ammattilaista, jonka työssä näkyy sitoutuneisuus, sensitiivinen vuorovaikutus, tiiminjohtajuus ja myönteinen ajattelu.

Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuusvaatimukset ovat varhaiskasvatuslain (540/2018, 26 §) tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaan. Palkkaus on OVTES:n mukainen, tehtäväkohtainen palkka 2533,86 €/kk. Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tutkinto- ja työtodistukset sekä CV on esitettävä haastattelussa. Haastattelut voidaan aloittaa hakuaikana.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen ote.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmäämme. Apua hakemuksen jättämiseen saa numerosta 040 352 4737 (ma - pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa päiväkodin johtaja Merja Luumi merja.luumi@kotka.fi p. 040 482 8389

Lisätietoja

Varhaiskasvatus

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.


Osoite: Kotka, 48100 Kotka

Sinulle suositellut työpaikat