Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja - Soinin kunta

Laulumaan päiväkotiin etsitään vakituiseen työsuhteeseen varhaiskasvatuksen opettajaa. Etsimämme henkilö on alan ammattilainen, sopivasti pedagogista työkokemusta omaava ja työotteeltaa joustavan jouheva tiimityöskentelijä. Päiväkotimme toimii kahdessa rakennuksessa, mutta silti samassa pihassa. Osastoja on yhteensä neljä. Pääasiassa kaikki varhaiskasvatusikäiset lapsukaiset ja heitä kasvattavat ja opettavat ammattilaiset löytyvät samasta paikasta. Myös kunnan peruskoulu on lähellä, joilloin on helppo hyödyntää esimerkiksi sisä- ja ulkoliikuntatiloja. Lisätietoja päiväkodistamme: https://peda.net/soini/varhaiskasvatus/lp

Tehtävässä odotetaan valmiutta toimia varhaiskasvatuksen opettajana päiväkotimme kaikenikäisten lasten kanssa, eli 0-5 -vuotiaat. Esiopetusta ei päiväkodissamme järjestetä. Tehtävään voidaan liittää myös varhaiskasvatuksen esimiestehtäviä, jos hakijan koulutus on siihen riittävä.

Kelpoisuus tehtävään on varhaiskasvatuslain (540/2018, 26§) mukainen. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote, hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan, sekä esitettävä alkuperäiset pätevyyden osoittavat todistukset. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtäväkohtainen palkka on 2549,75€.

Tehtävä alkaa viimeistään 1.8.2022, mutta mahdollisesti jo aiemmin.

Lisätietoja

http://www.soini.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päiväkodin johtaja Aino Huttunen p. 044-5502328, sivistys- ja henkilöstöjohtaja Kati Tiala p. 0400-492294, etunimi.sukunimi@soini.fi

Lisätietoja

Soinin kunta

Soinin kunta on noin 2000 asukkaan kunta Etelä-Pohjanmaalla. Meillä on satsattu lapsiperheisiin tarjoamalla soinilaisille lapsille ilmainen varhaiskasvatus. Myös koulussa on pienet opetusryhmät ja toimiva oppilashuolto. Kannattaa käydä nettisivuilla katsomassa lisää.


Osoite: Koulutie 7, 63800 Soini

Sinulle suositellut työpaikat